Вхід | Реєстрація

Район без автобуса

Ми пишемо цього листа, щоб звернутися до людей, а не до начальника автобусного парку Володимира Федоровича Сокола. Бо нам цікаво — куди поділася новосанжарська автоколона? Чому все, що можна, здали на металобрухт, а тепер уже дійшла черга і до боксів? І що це за така цікава бухгалтерія? Чому своєму синові Володимир Федорович продав бокс за 2 тисячі, стороннім людям за 20 тисяч, а робочому Ященку Петрові — за 35 тисяч?
Начальник автоколони розпродав усе, навіть туалет. Хоча ніхто його не призначав головою ліквідаційної комісії. Він себе сам призначив. Тоді як у нього 62 відсотки акцій, а у людей ще 38 відсотків, їм із тих продажів не дістається або нічого, або лише копійки. Володимир Федорович, видно, ідучи на пенсію, вирішив і автоколону із собою прихопити. А людей залишив без жодного автобуса. Чим їм тепер доїхати із села у центр району, у лікарню чи аптеку?
Тепер наші маршрути по району забрав ПП «Курінний», який давно зрозумів, до чого докерується начальник автоколони, і давно заявляв, що «всі ваші маршрути будуть мої». Так і сталося. І тепер кошти від пасажироперевезень поповнюють не районний бюджет, а тікають із нього.
У автоколоні не стало ні машин, ні автобусів — все здали на металолом. І взагалі здається усе — стовпчики, труби, всі гаєчки, будь-яке залізо!
Президент сказав, що буде захищати бідних. Отже, ми (20 працівників автоколони) зібрали підписи і написали Януковичу. Щоб хоч він відповів — хто правий, а хто — ні. І звертаємось до людей. Нехай розсудять — хто відстоює правду. Той, хто захищає інтереси парку, чи той, хто все розпродав і гроші невідомо куди пішли?
А ще ми, як акціонери, звертаємось до Володимира Сокола із вимогою виплатити нам належну частину від проданого майна. Ми вимагаємо провести об’єктивну оцінку того, що було продано, і розрахуватися із людьми належними їм коштами, а не копійками!

Автор: Акціонери: Микола Степанович Ященко, Микола Васильович Проскурняк, Михайло Олексійович Бончаківський та інші (всього 19 підписів.)


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 липня 2010, 12:23 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації