Вхід | Реєстрація

У «Центрі земельного кадастру» зважили на прохання людей

Земельні питання практично завжди пов’язані із конфліктами, непорозуміннями та неточностями. Їх вирішення потребує багато часу.
До поточного тижня ледве не головною претензією, яку жителі Кобеляцького району пред’являли до установи під назвою «Державний центр земельного кадастру», був графік роботи земельників. Вони починали працювати з громадянами лише з 10‑ї години ранку. Це викликало незадоволення і численні скарги до органів виконавчої влади та вищого керівництва землевпорядників. Адже, приїхавши із сіл і потрапивши на прийом о 10‑ій годині, а то й пізніше, люди часто не встигали на рейсовий автобус. Крім того, такий графік примушував громадян вирішувати земельні питання в самий розпал літньої спеки, коли працездатність наближається до нуля, а знервованість досягає максимуму.
У вівторок на комісії Кобеляцької РДА було прийняте рішення про зміну графіка роботи районного підрозділу «Центру земельного кадастру». Воно було узгоджене із Людмилою Гусєвою, завідуючою регіональною філією ДП «Центр державного земельного кадастру», яка того дня перебувала у Кобеляках.
Відтепер співробітники Кобеляцького районного відділення Полтавської регіональної філії Державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» починатимуть роботу із громадянами з 8:00 ранку і вестимуть її до 13.00. Обідня перерва в установі триватиме з 13.00 до 13.45. Керівник установи Олег Тіхонов або особа, яка його заміняє, проводять прийом громадян щовівторка з 10.00 до 17.00.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 липня 2010, 12:28 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації