Вхід | Реєстрація

«100 днів на посаді» - тема прес-конференції голови Полтавської облдержадміністрації

«100 днів на посаді» – цій темі була присвячена прес-конференція голови Полтавської обласної державної адміністрації Олександра Удовіченка. Присутнім ЗМІ очільник області розповів про напрацювання, основні пріоритеnи в роботі, плани і програми, в рамках яких працюватиме Полтавщина. Більше знають наші журналісти.
100 днів – термін, впродовж якого Полтавщина почала жити з новим керівництвом області. За цей час, говорить голова Полтавської облдержадміністрації Олександр Удовіченко, практично завершено кадрове формування так званих політичних посад. Цьому аспекту, за словами Олександра Удовіченка, присвятили велику увагу, оскільки, на його переконання, за останні 5 років фактично була зруйнована система підготовки кадрів. Нині ж серед пріоритетів №1, говорить очільник області, – знизити заборгованість, а на активних підприємствах – її ліквідувати. У цьому питанні вже є певні зрушення: починаючи з березня заборгованість вдалось знизити на 8 мільйонів гривень. Щодо сфери с/г – акцент буде робитися на тваринництві. За словами Олексанра Удовіченка, є об'єкти і реальний економічний ефект у свинарстві і молочному тваринництві. Полтавщина, говорить Олександр Удовіченко, працюватиме у напрямку модернізації економіки, планують продовжити роботу із впровадження енергозберігаючих технологій – прогрес у цьому питанні демонструють Кременчук та Миргород.
Олександр Удовіченко, голова Полтавської облдержадміністрації:
— Ми розраховуємо на 23 млн. по Міністерству ЖКГ, це державні кошти, аби виконати програми, зокрема, по екологічному спрямуванню, водних мереж.
Серед культурних питань головне завдання – відкрити двері для глядачів обласного театру імені Миколи Гоголя цьогоріч.
Олександр Удовіченко, голова Полтавської облдержадміністрації:
— Для того, аби закрити І-шу чергу театру, а це значить – завершити всі ремонтні роботи, аби люди могли переглядати вистави, за підрахунками фахівців, які здійснювались ще колишньою владою, потрібно 16 млн. гривень.
5 мільйонів вже спрямували з обласного бюджету, ще 11 – планують отримати з держскарбниці.

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 липня 2010, 13:49 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації