Вхід | Реєстрація

Новосанжарські міліціонери затримали Індуса

Цей парубійко до індусів мав досить далеке відношення. Він був звичайним ромом, просто носив таке ось оригінальне прізвисько. Цього самого Індуса давно вже розшукували міліціонери із Кіровоградської області. Там він минулого року був затриманий за зберігання наркотиків, але від відповідальності перед законом ухилився і, як з’ясувалося, взагалі втік до іншої області — Полтавської.
У нашому районі Індус деякий час проживав у своєї співмешканки у селі Зачепилівка. Там на нього і вийшли новосанжарські правоохоронці. На затримання виїхали працівники карного розшуку Віктор Шульга, Валерій Карюк та Юрій Нездойминога.
— Затримали його досить швидко і без проблем, — розповів один із правоохоронців. — Коли ми зайшли у двір цієї співмешканки, то раптом загавкав собака. Але… не на нас, а кудись за хату. Там ми і знайшли розшукуваного, який, схоже, збирався тікати, але не встиг.
Наразі 29‑річний Індус затриманий за рішенням суду. Передавати кіровоградським правоохоронцям його, напевно, не будуть. Адже за час перебування у Новосанжарському районі він встиг скоїти кілька крадіжок у Зачепилівці та Лелюхівці. За цими випадками щодо нього буде порушена кримінальна справа. І незабаром спритний циганський Індус постане перед судом і отримає заслужене покарання.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2010, 10:13 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації