Вхід | Реєстрація

Чергове дежа-вю «Стандарту»

Чергове дежа-вю «Стандарту»
Минулої неділі новосанжарська команда в рамках обласної першості приймала вдома «Космос» із Воскобійників. І знову поступилася на очах у своїх уболівальників.
Після перегляду домашніх поєдинків «Стандарту» у першому колі у голову приходять переважно невеселі думки. І періодично виникає відчуття такого собі дежа-вю. Нібито ти все це колись уже бачив і наперед знаєш, чим усе це закінчиться. Адже наша команда грає вдома дуже типово. Атакує, витрачає свої моменти, потім пропускає контратаку і, як підсумок, програє. Так було із «Карлівкою», так було із «Чайкою», так вийшло і з «Космосом». Дежа-вю, та й годі.
Хоча по ходу гри все, звичайно ж, могло бути інакше. Наша команда мала непогані шанси на нічию або й перемогу у грі з одним із лідерів цьогорічної першості. На цей поєдинок «Стандарт» вийшов у наступному складі: Тарас Козловський — Вадим Олешко, Віталій Святелик, Станіслав Мокрий, Євген Козаченко — Роман Неберя, Віталій Баранович, Владислав Мокляк, Олександр Кириленко (к), Владислав Олійник — Віталій Гарець. Уже в першому таймі команда приємно здивувала чималий гурт своїх уболівальників. Новосанжарські футболісти грали щільно в обороні, самовіддано — у центрі поля і цікаво — у контратаках. Так, з інтервалом у кілька хвилин команда створила кілька чудових моментів для взяття воріт суперника. Спочатку Владислав Олійник після відмінного пасу із глибини вийшов практично сам на сам з воротарем по лівому краю штрафного майданчика. Зблизившись із голкіпером, півзахисник вирішив пробити у ближній кут, але воротар був готовий до такого удару і м’яч відбив. Через кілька хвилин уже Віталій Гарець отримав зручний пас у штрафному, але забарився на якусь секунду, і його удар заблокували захисники. Гості, очевидно, приїхали вигравати «малою кров’ю», тому активністю у першому таймі зовсім не вирізнялися. Але після перерви все змінилося.
Одразу після перепочинку «Космос» провів кілька замін і впевнено закрив «Стандарт» на його половині поля. Одразу додалося роботи у нашого голкіпера Тараса Козловського. Але він грав самовіддано, виручав команду і при небезпечних навісах, і при ударах, що значно почастішали. «Стандарт» відбивався через силу і таки відбився. «Космос» скинув швидкості, і гра перейшла у більш спокійне русло. Після однієї з атак Віталій Баранович пробив головою з близької відстані, але голкіпер гостей зробив справжній сейв. Незабаром у нашої команди пішли заміни: Сергій Соломашенко змінив Романа Неберю, Костянтин Лях — Віталія Гарця, а Володимир Жаботинський — Віталія Барановича. Невдовзі у нашої команди знову з’явилося кілька відмінних нагод. Так Володимир Жаботинський зробив ривок із центра поля до лицьової лінії і відтіля віддав зручний пас під удар партнерам. Але ніхто із гравців «Стандарту» скористатися цією нагодою не зміг. Потім небезпечно проривався правим краєм Сергій Соломашенко, але його чи то удар, чи то простріл пішов далеко повз ворота. І, нарешті, надзвичайний гол міг забити Владислав Мокляк. Він потужно приклався лівою метрів із сорока, і м’яч полетів за комірець воротарю «Космоса». Стадіон напружено видихнув, але круглий пролетів дещо вище поперечини.
А ще за кілька хвилин сталася розв’язка. Сергій Соломашенко збив гравця гостей перед власним штрафним майданчиком. Арбітр підбіг і на ходу дістав з кишені «гірчичник». А оскільки одна жовта картка у нашого гравця вже була, то арбітр за кілька секунд підняв над головою червону і відправив півзахисника достроково відпочивати. Але на цьому біди «Стандарту» не скінчилися. Із цього самого штрафного гравець гостей впевнено відправив м’яча у праву дев’ятку воріт господарів. Тарас Козловський був безсилий — 0:1. За кілька хвилин пролунав фінальний свисток, який із сумом нагадав вболівальникам, що команда зазнала п’ятої поспіль поразки в домашніх стінах…
На відміну від старших товаришів, юніори «Стандарту» знову були кращими своїх суперників, хоча і дотиснули їх на останніх хвилинах зустрічі — 2:1.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації