Вхід | Реєстрація

Чоловік украв тисячу гривень, щоб повернути борги

22‑го червня до чергової частини Новосанжарського райвідділу міліції звернулася бухгалтер ТОВ «Добробут», яке розташоване у селі Шедієве. Жінка повідомила, що у неї викрали сумку із мобільним телефоном та грошима у сумі тисяча гривень. На місце події виїхала оперативна група, і невдовзі міліціонери змогли відтворити події того дня.
Отже, жінка, яка працює бухгалтером, близько 17.00 вийшла з роботи і сіла до автомобіля, який мав відвезти її додому — в село Маячка. У сумці в неї були тисяча гривень «робочих» грошей. По дорозі жінка заїхала до своєї матері. Разом із водієм вони завантажили до авто мішок із дертю, а саму бабусю посадили на заднє сидіння машини.
Через деякий час автомобіль під’їхав до будинку в Маячці, де мешкала жінка. Вона вийшла з машини, поклала на траву біля неї свою сумку, разом із водієм узяла мішок і понесла його до двору. Бабуся лишилася у машині. І саме вона за якусь хвилину побачила, як повз автомобіль пробіг місцевий житель Г., схопив із трави сумку і почав тікати. Бабуся закричала, привертаючи увагу доньки та водія. Ті кинули мішок і швидко побігли назад до машини. Але крадій вже був далеченько. Жінка та водій марно кричали йому услід, вимагали зупинитись та віддати сумку. Чоловік утік разом із грошима та мобільним телефоном, що також лежав у сумці.
Щоправда, переховувався Г. недовго — вже увечері його затримали новосанжарські міліціонери. Мобільний телефон вилучили та повернули власниці. А ось грошей у чоловіка вже не було. Спочатку він говорив, що в сумці було лише 100 гривень, потім стверджував, що взагалі не бачив ніяких грошей. Та, як невдовзі з’ясували правоохоронці, насправді чоловік одразу після заволодіння крупною сумою грошей пішов і… роздав борги. Винен він був до місцевого магазину та ще кільком знайомим.
Із боргами то він розрахувався, але тепер чоловіку доведеться відповідати перед законом. Проти нього порушено кримінальну справу за статтею 186 Кримінального кодексу України (грабіж). До речі, це вже буде далеко не перше «побачення» Г. із правоохоронцями. Незадовго до скоєння злочину чоловік був затриманий за порушення громадського порядку в тій-таки Маячці і 10 діб перебував у райвідділі міліції. А вже наступного дня після звільнення вирішив оригінальним способом розрахуватися із боргами.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2010, 11:19 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації