Вхід | Реєстрація

Міліціонери знайшли викрадений велосипед… на дереві

Іноді, щоб перехитрувати стражів правопорядку, злочинці йдуть на різноманітні хитрощі. І тоді правоохоронцям при розкритті злочину стають в пригоді досвід та кмітливість.
23‑го червня до Новосанжарського райвідділу міліції звернувся лікар з Малоперещепинської амбулаторії і повідомив про те, що від приміщення амбулаторії невідомий викрав велосипед. Начальник райвідділу Сергій Махно направив на місце події слідчо-оперативну групу і невдовзі, як кажуть, «по гарячих слідах» злочин було розкрито.
Коли правоохоронці приїхали до медичного закладу, то одразу зацікавились одним із відвідувачів — 40‑річним М. Він того дня заходив до амбулаторії лікувати зуби. А коли вийшов із приміщення, дивним чином у той же час зник і велосипед лікаря. Міліціонери приїхали до чоловіка додому, поговорили із ним. Той підтвердив — так, дійсно, в лікарні був, але ніякого велосипеда не бачив і не крав. Щоб підтвердити свою чесність і чистоту перед законом, М. навіть запропонував правоохоронцям провести у нього обшук. Міліціонери обстежили домогосподарство, але і справді жодних слідів велосипеда не виявили.
— Наші співробітники вже майже повірили, що пішли хибним шляхом, — розповідає начальник райвідділу міліції Сергій Махно. — І вже полишаючи подвір’я цього чоловіка, один з наших працівників — помічник дільничного Яків Сергєєв — інтуїтивно подивився вгору. І раптом на густих заростях бузку побачив… викрадений велосипед. Очевидно, чоловік закинув його туди до приїзду правоохоронців і хотів таким чином їх обхитрити. Як бачите, це йому майже вдалося.
Як потім пояснив міліціонерам громадянин М., він дійсно того дня відвідував зубного лікаря. А коли вийшов із амбулаторії, то просто сів на чужий велосипед та й поїхав додому. Пізніше чоловік планував продати двоколісний транспортний засіб.
Наразі знятий з бузку велосипед повернули власнику. А проти хитрого крадія можуть порушити кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2010, 11:19 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації