Вхід | Реєстрація

Що дає Закон про землю?

Не один раз в українській пресі, в тому числі і в нашому тижневику, говорилося, що в Україні так названа «еліта» невисокої думки про свій народ.
На жаль, є об'єктивні події, які підтверджують цю думку.
Одна з таких подій — це останні вибори президента. Як поставила «еліта», ще задовго до виборів, пластинку, що на виборах переможе ТОЙ або ТА, то під час виборів більшість виборців так і зробили. І нічого народ не співставляв, і не оцінював реальної діяльності кандидатів у президенти, а робив, як йому сказали.
Схожа на це подія — продажа землі. Більшість депутатів у всіх ЗМІ говорили, що вони врятували селян від краху, не давши колишньому Президенту України ввести в дію закон про продаж землі. І більшість народу повірила цьому. А фактично, депутати врятували себе і своїх господарів. Бо за кілька років, не маючи Закону про землю, вся земля буде в руках олігархів, а власники паїв не одержуватимуть навіть отих мізерних відсотків за свою землю.
Що дає Закон про землю? Він робить 7 млн. власників паїв реальними власниками, господарями. Тому що одночасно із Законом буде прийнятий і Державний кадастр землі. Тобто, кожен знатиме ціну своїй землі, а це — десятки тисяч доларів.
То чого б це власники паїв за безцінь почали продавати свою землю, яка захищена законом? Адже до цього часу абсолютна більшість селян, маючи в приватній власності будинки, с/г техніку та інше майно, не пропили, не втратили, не роздали свого.

Автор: Ю. Руденко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2010, 12:05 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації