Вхід | Реєстрація

Не ловіть мух за кермом

Не ловіть мух за кермом
Протягом останніх двох тижнів у Кобеляцькому районі сталися три дуже схожих між собою ДТП.
Одна аварія сталася у межах Кобеляк, у районі мосту через річку Ворскла. Легковий автомобіль, який рухався у бік райцентру, раптово з’їхав у кювет. На щастя, крім автівки нащо і ніхто не постраждав. Це ДТП сталося 6 липня.
А напередодні практично ідентичні ДТП сталися на автодорозі між Кобеляками та Біликами. У першому випадку водій «дев’яносто дев’ятої» злетів у кювет, піднімаючись на Галівську гору. У другому — «вазівська» «шістка» злетіла з дороги між Кобеляками та Кунівкою
Найцікавіше те, що під час усіх трьох ДТП не йшов дощ, на дорозі не було інших автомобілів Тобто ніякі суб’єктивні чи об’єктивні чинники, не заважали водіям нормально рухатися на своїх автомобілях. Самі учасники ДТП називали досить своєрідні причини, які призвели до аварій. Один із них взагалі заявив, що «злетів» з дороги, виганяючи із салону автомобіля набридливу муху. Що ж, буває й таке.
Та співробітники ВДАІ Кобеляцького району не погодилися із тим, що муха в салоні є непереборною обставиною, котра заважає нормально керувати автомобілем. У всіх трьох випадках щодо водіїв складені протоколи про адміністративне правопорушення.
На думку начальника ВДАІ Кобеляцького району Володимира Голтвянського, швидше за все, причиною ДТП стали перевищення швидкості або елементарна неуважність водіїв. Хоча остаточно всі крапки над «і» розставить слідство.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2010, 12:06 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації