Вхід | Реєстрація

Концерт для ветеранів

Нещодавно у селі Драбинівка у сільському Будинку культури відбувся прекрасний, хвилюючий тематичний захід, присвячений 65‑річчю Великої Перемоги та Року ветерана. Його організувала для нас Президія районної ради ветеранів, районне управління праці та соціального захисту населення. Привітати ветеранів села Драбинівка приїхали начальник управління праці Наталія Гомля та директор територіального центру Жанна Клименко. Приїхали вони не самі, а з клубом «Суботні зустрічі», аматорським народним хоровим колективом «Багряне листя». На жаль, не часто є час у керівників вищих рангів, щоб зустрітися із ветеранами за місцем їх проживання.
Ми щиро вдячні голові клубу «Суботні зустрічі» Валентині Бредун за її невтомну працю, результатом якої є такий хороший колектив, який не можна слухати без хвилювання. Пісні, що має в репертуарі колектив «Багряне листя», дійсно згуртовують ветеранські ряди, допомагають переносити труднощі такого непростого життя. Ми також дякуємо керівнику хорового колективу Миколі Бондаренку та концертмейстеру Миколі Колодочці за їх чудову творчість. Бажаємо їм успіхів на ниві музики та довголіття. Нехай ще багато-багато років їх пісні підтримують і допомагають людям в нелегкому сьогоденні.
Звичайно, ми розуміємо, що у ініціатора і організатора цього заходу Марії Співак особливе ставлення до Драбинівки. Тому вона і привезла до села таких хороших людей. Дякуємо Наталії Гомлі та Жанні Клименко за їх увагу та бажаємо лишатися такими ж уважними, щирими і доброзичливими до нас, ветеранів.
Найкращі слова вдячності хочемо сказати всім-усім учасникам хорового колективу, ансамблю, дуетам, солістам. Нехай радість, яку ви приносите людям, повертається до вас сторицею!

Автор: Ветерани села Драбинівка


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2010, 13:35 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації