Вхід | Реєстрація

Міліція радилася із владою

8‑го липня в актовому залі Новосанжарського райвідділу міліції відбулася зустріч правоохоронців із представниками влади.
Спочатку перед присутніми виступив головний прокурор Новосанжарського району Віктор Каралаш. Він, зокрема, зазначив, що останнім часом статистичні показники злочинності зросли. Але сталося це головним чином через суттєве зниження суми викраденого, достатньої для порушення кримінальної справи. Загалом Віктор Миколайович лишився задоволений роботою райвідділу. Зокрема, недопущенням тяжких злочинів.
Після цього виступив начальник Новосанжарського райвідділу міліції майор Сергій Махно. Він коротко ознайомив присутніх із статистичними даними, які характеризують роботу райвідділу. Також Сергій Анатолійович у своєму виступі торкнувся кадрового питання. Зокрема, недостатньої кількості дільничних інспекторів міліції. Адже зараз не є рідкістю ситуація, коли один дільничний обслуговує 3–4 сільських ради.
Питання дільничних продовжив і селищний голова Андрій Река, який вкотре нарікав на кадрову нестабільність із дільничним у Нових Санжарах.
Із короткою інформацією виступила спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Оксана Касьяненко. Свої зауваження та пропозиції з приводу роботи правоохоронців висловили заступник голови РДА Володимир Тараненко, заступник голови райради Борис Федоренко та присутні на зустрічі сільські голови.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2010, 13:57 | Нові Cанжари |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації