Вхід | Реєстрація

Спортивне свято села Іванівка

10 липня в селі Іванівка Кобеляцького району відбулося спортивно — мистецьке свято з нагоди дня села. У змаганнях взяли участь 5 команд: «Спартак» (Рибалки), «Дрижина» (Дрижина Гребля), «Темп» (Суха Маячка), дві команди господарів — «Єноти» та «Рубін». Команди змагалися в 5 видах спорту. Спочатку відбувся парад відкриття, де учасників привітав сільський голова Микола Гордійко. Першим видом змагань була комбінована естафета. Найкращий результат у цьому виді показала команда «Єноти», другою була команда «Темп», а третє місце зайняли дрижани. У наступному виді — «дартс» — з кожної команди по чотири учасники накидали на стенд по 8 кілець кожний, найвлучнішими були гості з села Рибалки, які набрали 400 очок, другою була команда «Рубін», третіми, як і в попередньому виді, були дрижани. Найшвидше «збирати врожай» вміють «Єноти», за ними — їх односельці, команда «Рубін», а третіми були сухомаячани. У «Веселій каруселі», де з кожної команди по 2 учасник за 1 хвилину по колу радіусом 5 метрів переносили дві гирі вагою по 24 кг., найбільшу відстань — 351 м — пронесли учасники з команди «Темп» і зайняли перше місце, на другому місці були дрижани, які пронесли гирі на 13 метрів менше, а третє місце зайняла команда «Рубін». Найцікавішим та найвидовищнішим видом було перетягування каната, а перемогу здобула команда «Єноти», друге місце зайняли сухомаячани, третє — команда «Рубін». За підсумками 5 видів перше загальнокомандне місце посіла команда «Єноти», друге — «Темп», третє — «Рубін».
Паралельно з дорослими проходили змагання серед дітей, де змагалося 5 команд з Іванівської сільради. У комбінованій естафеті перше місце зайняла команда «Лідер», друге — «Спартак», третє — «Шахтар». У змаганнях з «дартсу» перше місце зайняла команда «Спартак», друге — «Лідер», третє — «Ягуар». У змаганнях із «збирання врожаю» перше місце посіла команда «Лідер», друге — «Спартак», третє — «Ягуар». У загальнокомандному заліку перше місце зайняла команда «Лідер», друге — «Спартак», третє — «Ягуар», четверте — «Шахтар», п’яте — «Динамо».
Також у цей день відбувся турнір з волейболу серед дорослих (4 команди) та дитячий турнір з футболу (3 команди). Змагання з волейболу проходили за коловою системою. Перше місце зайняла команда «Єноти» (20 — річчя), друге — «Лідер» (Зеленівка), третє — «Тюлені» (збірна Іванівки), четверте — «Рубін» (Іванівка). У турнірі з футболу взяли участь три команди, а перемогу тут святкувала команда «Спартак» (20 – річчя), друге місце посіла команда «Шахтар» (Зеленівка), третє — «Малюки» (Іванівка).
Змагання пройшли на високому рівні у присутності великої кількості вболівальників з різних населених пунктів. Проведення цього заходу стало можливе завдяки великій підготовчій роботі інструктора зі спорту села Іванівка Михайла Гордійка. Переможцям змагань сільський голова Микола Гордійко вручив кубки, грамоти та призи.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2010, 14:24 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації