Вхід | Реєстрація

Чи всидить на двох стільцях Валентин Панічевський?

Схоже, що відновлюються баталії навколо мисливських угідь Кобеляччини, які на рік затихли.
У будь-якому разі, більша частина засідання екологічної комісії Кобеляцької районної ради, яке проводила її голова Світлана Грисенко, була присвячена саме роботі товариства мисливців та рибалок і госпрозрахункового мисливсько-рибальського господарства, що створене при ньому.
До комісії звернулася група мисливців, у тому числі і членів президії УТМР, яке очолює Валентин Панічевський, із цілим рядом претензій до свого керівника. Люди звертають увагу районної влади на те, що Валентин Панічеський займає одразу дві керівні посади. Також в штаті УТМР на керівній посаді працює його син. Водночас мисливців турбує той факт, що майно товариства, яке десятиліттями своїми внесками набували його рядові члени, поступово переходить до ГМРГ. А ця організація фактично не підзвітна їм.
Про все це говорили і на комісії. Валентину Панічевському фактично говорили про те, що президія УТМР створена із підконтрольних йому людей і не захищає інтереси первиннх мисливських осередків.
Критикували методи і стиль роботи керівника і Василь Рафальський, і Микола Гречуха, і голова районної ради Володимир Жуков. Згадали Панічевському і сімейне керівництво, і усунення з мисливських угідь товариства «Артеміда», і острів Вишняки, на якому, за словами орлицьких мисливців, постійно полюють заїжджі «легіонери».
Валентин Володимирович усі закиди на свою адресу заперечив. Він заявив, що працює в межах законодавства. Так і не дійшовши згоди із керівником УТМР, депутати райради заявили про свою готовність звертатися у прокуратуру та інші контролюючі органи для перевірки діяльності УТМР і ГМРГ.
Також депутати районної ради вирішили винести на сесію питання про заборону в Кобеляцькому районі промислового вилову риби.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2010, 18:11 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації