Вхід | Реєстрація

Бійтеся п’яної жінки з ножем

Бійтеся п’яної жінки з ножем
Алкоголь, сварка, ніж, злочин — це причини і наслідок того, що сталося 6 і 7 липня в селах Лисенки та Бродщина.
У суспільній свідомості закріплений стереотип щодо того, що майже всі тяжкі злочини на побутовому ґрунті скоюють чоловіки. Та й статистика підтверджує цю думку. Але події, які протягом двох днів сталися у Кобеляцькому районі, свідчать про те, що й жінки бувають дуже агресивними та небезпечними.
6 липня в малесенькому селі Лисенки бучно відзначали сімейне торжество. Святкували шостий день народження дитини. Хтозна наскільки солодкий був стіл у дітей, а от дорослі віддавали перевагу гірким та міцним напоям. На торжество завітали і двоє співмешканців. Він і вона разом сиділи за столом, випивали, спілкувалися із господарями оселі та іншими гостями. Та в один не надто прекрасний момент алкоголь взяв гору над здоровим глуздом. Виникла сварка, яка перейшла в рукоприкладство. Громадянка Д., 1983 року народження, схопила ніж і намагалася нанести ним удар своєму співмешканцеві. На свою біду у сімейну сварку вирішив втрутитися товариш чоловіка. Він і прийняв на себе удар ножа. Постраждалий отримав поранення грудної клітини. Зараз він знаходиться в лікарні. А щодо громадянки Д. вирішується питання про порушення кримінальної справи.
Ще більш трагічно закінчилася сімейна сварка, яка сталася 7 липня в Бродщині. Там теж жили не тужили, вели спільне господарство громадянин С., 1980 року народження та громадянка О., 1979 року народження.
Того дня чоловік вирішив змолоти на дерть зерно. Як часто буває в процесі помолу, розпив із односельцями пляшку оковитої. Його співмешканка того дня пасла корів, а повернувшись додому, випила із подругами кілька літрів пива.
Коли пара зустрілася, то обоє вже перебували «під градусом». Чоловік зажадав, щоб дружина запарила дерть і нагодувала худобу. Жінка відмовилася це робити. Ще деякий час подружжя визначало, хто ж із них більш втомлений і кому йти вправлятися до худоби. Вочевидь, визначали на досить підвищених тонах і з застосуванням ненормативної лексики. А потім жінка взяла в руки ніж. Лезо увійшло нещасному С. в спину і пробило серце. Чоловік помер миттєво.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2010, 18:40 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації