Вхід | Реєстрація

Крадіжку на цвинтарі розкрили «по гарячих слідах»

Днями в Кобеляцькому районі сталися дві крадіжки, котрі були оперативно розкриті співробітниками міліції.
Перший випадок стався у Кобеляках прямо на міському цвинтарі. Троє чоловіків вирішили навести лад біля могил рідних. Для цього їм потрібно було спиляти деревину. У цей час поряд проходив житель Ганжівки громадянин С. Чоловік не так давно повернувся з місць позбавлення волі, постійної роботи не мав і перебивався випадковими заробітками. Підробляв він і на цвинтарі. Та, як стало зрозуміло дещо пізніше, чесно зароблених грошей йому було замало.
Проходячи мимо працюючих, С. побачив, що один із них пиляє гілки досить дорогою бензопилкою іноземного виробництва. Такий інструмент коштує 4–5 тисяч гривень. І от, скориставшись моментом, коли всі три чоловіки відволіклися, С. спокійнісінько взяв бензопилку і зник з місця події. Те, що він краде на цвинтарі, його не зупиняло.
Як тільки-но стало зрозуміло, що сталася крадіжка, власник інструмента, громадянин К. звернувся до Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ. На місце події виїхали дільничні інспектори міліції Роман Голуб та Олександр Логвиненко. Встановивши особу підозрюваного, вони почали шукати його місцезнаходження. Для цього довелося об’їхати кілька квартир у Кобеляках, завітати і у Ганжівку. Врешті-решт міліціонери знайшли С., який на той час уже встиг продати бензопилку. Він оцінив її у 300 гривень і мобільний телефон. Затримавши підозрюваного, правоохоронці швиденько знайшли і вилучили й саму бензопилку. Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками статті 185 КК України.
Інша крадіжка сталася у селі Світлогірському. Там один молодий чоловік зайшов погостювати до свого товариша. І так йому там сподобалося, що він вирішив на згадку про такий прийом прихопити із собою чужий мобільний телефон «Соні-Еріксон» вартістю 1200 гривень. Власник «мобілки», не довго думаючи, звернувся до оперуповноваженого міліції Дмитра Колісника. А той разом із начальником карного розшуку Олександром Драним та оперуповноваженим Олексієм Задулим оперативно знайшли і злодія, і телефон. Зараз по цьому факту ведеться слідство.

Автор: Віра ГОМОНЮК, інспектор по роботі з населенням


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2010, 18:42 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації