Вхід | Реєстрація

Миргородець завоював ІІІ місце на чемпіонаті Європи з Греко-римської боротьби

Миргородець завоював ІІІ місце на чемпіонаті Європи з Греко-римської боротьби
У Тбілісі пройшов чемпіонат Європи з греко-римської боротьби (до 20 років), у якому приймали участь найсильніші борці 32 країн Старого світу.

У ваговій категорії до 74 кг збірну України представляв вихованець Миргородської ДЮСШ р\с «Колос» Руслан Олексенко.

З впевненістю вигравши у спортсменів із Австрії і Швеції, у третьому поєдинку, ведучи по балах у двох періодах, за рахунком 0:0, у третьому періоді мав право вибору позиції партнера. Руслан, ризикнувши, обрав атакуюче, активне положення верхнього. На проведення прийому відводилося 30 секунд, за які нижньому залишається всього лиш не дозволити верхньому провести дію, за що йому присудиться 1 бал. Наш атлет провів атаку, і арбітр оцінив її в 2 бали, однак, на жаль, боковий суддя і керівник килиму не звернули увагу на його рішення і по завершенні третього періоду 1 бал дали болгарину – нижньому борцеві, закривши нашому борцеві шлях до фіналу.

Але у боротьбі за третє місце українець сповна відігрався, з легкістю у двох періодах вигравши у сильного азербайджанця.

Після змагань були зроблені відповідні висновки і, думається, що на чемпіонаті світу у Анкарі (Туреччина) 2-4 серпня помилки будуть виправлені.

ІІІ місце на чемпіонаті континенту - це добре, однак по своїй підготовці Руслан претендує на І місце.Попереду чемпіонат світу, де можна поставити всі крапки над «і». Хочеться побажати нашому спортсмену Руслану Олексенку успішного виступу в Туреччині і в майбутньому стати достойним представником Миргородщини в Олімпійській збірній.

Фото. Переможці чемпіонату Європи (четвертий справа - Руслан Олексенко).

Автор: http://mirgorod.osp-ua.info/


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2009, 16:25 | | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації