Вхід | Реєстрація

«Зоря» зазнає першої поразки

Минулої суботи на центральному стадіоні Нових Санжар відбувся перенесений матч між лідером чемпіонату руденківською «Зорею» та місцевою «Силою ради».
Якби руденківським футболістам вдалося одержати у цій зустрічі перемогу, то вони б відправилися на перерву між колами із комфортним відривом у 7 очок від найближчих переслідувачів. «Силі ради» перемога була потрібна іще більше. Адже лише вона могла дозволити команді продовжити серйозну боротьбу за чемпіонство. Тому матч очікувався цікавий і напружений.
Власне, таким він і став. От лише на цікаві епізоди видався небагатим. У першому таймі ініціативою більше володіли гравці «Зорі», але значної кількості моментів не створили. Варто згадати хіба що навіс Станіслава Мокрого після якого м»яч зрізався і потрапив у поперечину воріт. У другому таймі гра пішла на зустрічних курсах. І на деякий час на полі запалали пристрасті. Їх апогеєм стало вилучення за дві «жовтих» картки нападника «Сили ради» Максима Ященка. Але, на подив місцевих вболівальників, це лише додало новосанжарській команді азарту. Спочатку Сергій Соломашенко небезпечно пробив зі штрафного, але воротар дістав м»яч. А потім справжній шедевр створив лідер «Сили ради» Олександр Кириленко. Він отримав м»яч у центрі поля, на швидкості увійшов до штрафного майданчика, обіграв двох захисників, зумів втриматися на ногах і більярдно точним ударом послав м»яча від стійки у сітку воріт — 1:0! За кілька хвилин пролунав фінальний свисток. Лідер програв. Інтрига у чемпіонат повертається.

***

У другій лізі також зіграли один перенесений поєдинок. Нехворощанська «ДЮСШ» та сухомаячківський «Темп» зіграли у нічию із хокейним рахунком — 5:5.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації