Вхід | Реєстрація

Анатолій Таранушич: «Керівники повинні повернутися лицем до людей»

Анатолій Таранушич: «Керівники повинні повернутися лицем до людей»
16 липня у залі відділу освіти відбувся «круглий стіл» з нагоди 20‑ї річниці проголошення Декларації про державний суверенітет.
Голова Кобеляцької райдержадміністрації Анатолій Таранушич згадував про події, які сталися після прийняття декларації. Далі він порівняв сьогоднішній економічний, політичний, суспільний стан України з державами, що входили до Радянського Союзу,  зауважив: якщо зрівнювати Казахстан, Білорусію й Україну, то остання на сьогодні не на кращій позиції. Анатолій Таранушич також розповів про свої пріоритети при виборі людей, які очолюватимуть керівні посади чи вже їх очолюють у районі: «Перш за все ці керівники повинні повернутися лицем до людей, які до них приходять. Вражає безвідповідальність чиновників, починаючи від маленького клерка і закінчуючи керівником відповідної структури. Це головне завдання на сьогодні, яке поставив президент: відповідальне, толерантне, порядне ставлення до наших громадян.»
Роботу «круглого столу» продовжила співдоповідь Олега Шабалтія з приводу прийняття декларації про державний суверенітет.
Начальник районного управління юстиції Надія Коваленко наголосила, що нормативні акти, прийняті у незалежній Україні, постійно потребують змін та доповнень, оскільки потрібно не відставати від європейських стандартів.
Приємною місією голова райдержадміністрації назвав вручення грамот відділу у справах сім’ї та молоді Полтавської облдержадміністрації представникам молоді  району за внесок у реалізацію державної молодіжної політики, за творчі досягнення, активну участь у громадському житті. Грамотами було нагороджено Вікторію Кузему, Романа Горбенка, Артема Письмака, Руслана Сабірова, Павла Сабадиря та Олега Шабалтія.
По закінченні «круглого столу» представники влади та громадськості поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 липня 2010, 13:01 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації