Вхід | Реєстрація

Тетяна Шинкаренко повернулася з «раю» із відзнакою

Тетяна Шинкаренко повернулася з «раю» із відзнакою
З 13 по 15 липня у місті Одеса пройшов ХІ Загальноукраїнський конкурс «Українська мова — мова єднання». Його лауреатами стали і представники Новосанжарщини.
Серед учасників із України, Росії, Білорусі, Чехії, Канади, США була і наша землячка — учитель-методист Руденківської школи Тетяна Шинкаренко.
— Це були три дні у раю! — зізнається Тетяна Миколаївна. — Цікаві поїздки, екскурсії, знайомства із новими людьми. І головне — море нової та потрібної в моїй роботі інформації.
Одним із етапів конкурсу було визначення кращих серед 278 доробків різних ЗМІ та окремих авторів. Були там представлені і серйозні всеукраїнські видання, і солідні часописи.
— Там були такі книги — у товстих обкладинках, із сучасною поліграфією, а тут ми — із своєю бідністю. — Посміхається Тетяна Шинкаренко. — Здавалося б, як ми можемо скласти комусь конкуренцію?
Але, незважаючи на це, цілих дві роботи із Новосанжарщини отримали призові місця у відповідній номінації. Так, сама Тетяна Шинкаренко стала другою та отримала відзнаку за власні методичні розробки у номінації «Первоцвіт». А її вихованка — учениця 6‑Б класу Руденківської школи Каріна Дашко — стала третьою у тій же номінації із своєю добіркою «Я малюю світ».
— Але важливим є не лише визнання наших робіт, — говорить Тетяна Шинкаренко, — а і можливість на таких конкурсах поспілкуватися із розумними та освіченими людьми, у яких можна багато чому навчитися. Я у цій поїздці отримала неоціненний досвід, який обов’язково допоможе мені у роботі.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації