Вхід | Реєстрація

Хто «підгуляв», додому йтиме навпомацки

Хто «підгуляв», додому йтиме навпомацки
«Ви напишіть про те, чому вночі світло по місту не горить! — звертається кобелячанка років п’ятдесяти. — А то іду в три години ночі, а скрізь темно, вбитись можна».  Це звернення до автора статті надійшло ще влітку, але жінка не хотіла афішувати причину, чому вона ходила по місту так пізно (чи рано). А нещодавно вже інша читачка розповідала схожу історію: «Іду я після опівночі — дитину з дискотеки зустрічати, вона мене сама попросила. Страшно, нічого не видно, собаки скрізь шастають. Чому таке неподобство? Я навіть не уявляю, як діти додому ідуть…»
Читачі не припиняють звертатися до редакції з питаннями, які їх турбують. А ми, як і раніше, переадресовуємо їх представникам відповідних структур.
— За розпорядженням міського голови час освітлення встановлено з 17.00 до 01.00 години ночі. В цей час автобуси не ходять, — коментує Володимир Слісаренко, директор Міської сервісної служби.
— У Кобеляках — двох і трьохзмінної роботи немає, — додає голова міської ради Олександр Ісип. — А для тих, хто «підгуляв» ми не можемо витрачати кошти з бюджету, це буде неефективне використання міських коштів. Дискотеки повинні працювати до 23.00. Дві години відвідувачам таких закладів повинно вистачити для того, щоб дійти до дому. Відносно бездомних собак — питання не урегульовано на законодавчому рівні.
З 15 листопада освітлення включатимуть на пів години раніше у зв’язку із зменшенням світлового дня. Але верхня межа часу (перша година ночі) залишиться незмінною. Є лише кілька місць, які планують освітлювати ще з 4–5 години до 6–7 годин ранку. Зокрема біля входу до мануальної терапії (вдосвіта людей приймає лікар Ян Касьян) та на площі (підприємці розкладають свій товар).
Закуплено 30 нових ліхтарів. До нового року планується освітити близько 10 вулиць. Вже незабаром буде освітлено мікрорайон Ковжежа (від лікарні до річки Кобелячок) та ін. За словами міського голови на сьогодні існує проблема з виконавцями робіт, яких недостатньо, проте роботи все ж проводяться.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, ЕХО з регіону


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 листопада 2009, 16:32 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації