Вхід | Реєстрація

Янукович схвалив змішану виборчу систему на місцевих виборах

Президент України Віктор Янукович схвалив введення змішаної виборчої системи без участі блоків на місцевих виборах. Як сказано в повідомленні прес-служби Президента, глава держави підписав закон "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної республіки Крим, місцевих рад і сільських, селищних, міських голів".
10 липня Верховна Рада встановила, що місцеві вибори проводяться за мажоритарно-пропорційною системою без участі блоків політичних партій. Парламент визначив, що вибори депутатів Ради Криму, обласних, районних, міських, районних у містах рад проводяться за змішаною мажоритарно-пропорційною системою (50% - за списками політичних партій, а 50% - за мажоритарною системою відносної більшості).
Вибори сільських, селищних, міських голів проводитимуться тільки за мажоритарною системою відносної більшості (обраним вважається кандидат, який одержав більше ніж 50% голосів виборців, що взяли участь у виборах).
Верховна Рада призначила чергові місцеві вибори на неділю, 31 жовтня.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 липня 2010, 13:07 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації