Вхід | Реєстрація

Літо, спека і… смерть

На жаль, літо не лише пора відпочинку та розваг. У спекотні літні дні частіше помирають і гинуть люди.
Причиною цьому часто стають різкі перепади температури та атмосферного тиску. А якщо їх іще підсилити дією алкоголю, то кінцевий результат може виявитися по-справжньому смертельним.
Чоловік із Ленінового алкоголю на сонці не вживав. Він просто вантажив сіно серед неймовірної липневої спеки. Раптом йому стало погано. Чоловік відійшов убік, у нього стався серцевий напад, він впав на землю і непорушно застиг. На місце події викликали медиків та правоохоронців, але тим лишалося тільки констатувати смерть.
А от у Вільному Степу, кількома днями по тому, чоловіки не працювали, а, як кажуть, вживали по «п’ять крапель». Про те, що робити це на палючому сонці небезпечно, вони, напевно, не думали. За деякий час один із них полишив компанію і рушив додому, котячи поряд велосипед. Ішов‑ішов і раптом упав на краю дороги разом із велосипедом. Та більше вже і не встав. Від страшної спеки та дози алкоголю у чоловіка зупинилося серце…
Мешканець Лівенського, коли збирався разом із друзями на природу відзначати День рибалки, звичайно,  ні про що погане не думав. На жаль, не думав він і про власне життя. Адже коли чоловікові схотілось покупатись, він без роздумів стрибнув із кручі в річку. У тому місці Оріль різко повертає і її вода утворює небезпечний вир. Чоловік пірнув, але випірнути вже не зміг. Тіло його знайшли лише наступного дня.
Сумний перелік смертей, які сталися протягом останніх тижнів на Новосанжарщині, завершує самогубство у Нехворощі. Можливо, на рішення місцевого жителя і вплинула надзвичайна цьогорічна спека, але головними причинами зведення рахунків із життям стали тяжка хвороба та постійні нестатки. Усе це у сукупності і привело чоловіка до мотузяної петлі. Як зазначають новосанжарські правоохоронці, це найбільша кількість смертей, які сталися цього року протягом такого невеликого проміжку часу.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 липня 2010, 09:47 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації