Вхід | Реєстрація

Пограбовані банки

Якщо у великих містах злочинці грабують фінансові установи, то на Новосанжарщині вони цікавляться іншими банками. Трилітровими…
Так, 22‑го липня до новосанжарських правоохоронців із заявою звернулася жителька Руденківки. Вона повідомила, що з погребу, який розташований на її подвір’ї, невідома особа викрала банки. Звичайні банки для консервації — 51 літрову та 27 трилітрових. При цьому господарці було завдано збитку на 240 гривень.
На місце події виїхала оперативна група, і після низки розшукових заходів особа, що скоїла крадіжку, була встановлена. Як з’ясували міліціонери, чужі банки знадобилися односельчанці потерпілої — громадянці С., 1967 року народження. Крадіжку вона скоїла вдень — близько 11‑ї години. Прийшла до чужого подвір’я, побачила незачинений сарай, а там — вищезгадані банки. Їх вона спритно перенесла до себе додому. Напевно, планувала закрити на зиму огірки та помідори. Але завадили працівники міліції. Банки вилучили, а проти жінки порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.
***

21‑го липня до чергової частини Новосанжарського райвідділу звернулася жителька Великих Солонців. Вона повідомила, що невідомі особи проникли до її будинку та викрали мобільний телефон «Моторола С123».
У ході проведення оперативно-розшукових заходів особи крадіїв були встановлені. Ними виявилися троє малолітніх жителів Великих Солонців. Усім хлопцям — по 12 років. І за проникнення до чужого житла та скоєння крадіжки проти них можуть порушити кримінальну справу за частиною 3 статті 185 ККУ.
***

22‑го липня в ході оперативного відпрацювання по знищенню наркотичних рослин новосанжарські правоохоронці перевірили подвір’я одного із жителів Малої Перещепини. На городі 88‑річного дідуся міліціонери знайшли 273 кущі коноплі. Тепер охоронцям правопорядку потрібно з’ясувати, як і хто розсадив у домогосподарстві наркотичний «квітник». Вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 2 статті 310 ККУ.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 липня 2010, 10:42 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації