Вхід | Реєстрація

Ювілей повітряно-десантних військ

Ювілей повітряно-десантних військ
Щороку, 2 серпня о півдні, десантники зустрічаються біля пам’ятника воїнам, загиблим в Афганістані.
— Тут поховані наші ровесники, які захищали колір синього берета, — пояснює Олександр Бистряков. — Ми згадуємо завжди їх, покладаємо квіти. А сьогодні у нас ювілей — 80 років, як були засновані повітряно-­десантні війська.
Десантники на згадку про цей день за власний кошт виготовили ювілейні значки, один з таких атрибутів вони подарували редакції.
Крім кобеляцьких братів по зброї до міста прибули делегації з Комсомольська, Полтави та інших районів Полтавщині.
Спека не стала на заваді святкуванню. Далі десантники колоною рушать до пляжу Заїки, де на них чекатиме гаряча каша та балаган, який поставив Микола Дорофеєв. А пізнього вечора ювіляри обіцяють організувати салют. Утім оперувати піротехнікою вони почали вже зараз. Раз у раз увагу перехожих привертали спалахи петард та мелодія гармошки.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 серпня 2010, 10:40 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації