Вхід | Реєстрація

Ветеринари грали у футбол

У суботу в Кобеляках на майданчику зі штучним покриттям відбувся відбірковий турнір першості Полтавської області з міні-футболу серед працівників ветеринарної медицини.
У змаганнях взяли участь вісім команд з різних регіонів Полтавщини. Того дня на футбольне поле виходили спортсмени з Кобеляк, Полтави, Миргорода, Чутового, Котельви, Нових Санжар і Кременчука. Обласний центр представляли одразу дві команди. Грати футболістам довелось у неймовірно важких умовах страшної спеки. Та, не дивлячись на погодні аномалії, всі вони продемонстрували фізичну витривалість і непоганий, як для любителів, рівень підготовки. Найбільш вправними у грі виявилися господарі змагань та спортсмени із Кременчука. Кобеляцькі ветеринари у першій грі розгромили своїх колег із Полтави з рахунком 8:1. У другому поєдинку, який відкривав двері у фінал, кобелячани зустрілися із миргородцями. І знову впевнено перемогли. Рахунок гри 5:0.
Не менш впевнено виграли обидві свої гри і футболісти з Кременчука. Тепер 6 серпня в Кобеляках відбудеться фінальний матч, який визначить чемпіона області з міні-футболу серед ветпрацівників.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 серпня 2010, 11:10 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації