Вхід | Реєстрація

Експрес-новини

У Кобеляках, як і раніше, панує спека: стовпчик термометра піднімається до 38,3 градусів. До рекордної температури (яка була в серпні 2007–38,7) лишилося зовсім небагато. Проте спекотні дні ще не закінчились. «На Сході до 10 серпня температура повітря перевищуватиме 40 градусів», — повідомив начальник Українського Гідрометцентру Микола Кульбіда.

У с. Галі-Горбатки в лісовому масиві Кобеляцького «Держагролісгоспу» виникла пожежа. Вогнем пошкоджено лісову підстилку на площі 0,25 га. Врятовано лісовий масив на площі 445 га на суму 500 000 грн. За даними ГУ МНС, причина пожежі — необережне поводження з вогнем невідомої особи. У гасінні пожежі брало участь 1 відділення СДПЧ-28 та МПК смт. Білики.

На Полтавщині бюджетні кошти у сумі 100 мільйонів гривень, виділені на ремонт доріг, частково розікрали місцеві посадовці, що засвідчила перевірка КРУ. Про це повідомив журналістам прокурор Полтавської області Віктор Войцишен, передає Сергій Пустовіт, кореспондент Укрінформу. За словами прокурора, зокрема, у розкраданні бюджетних коштів звинувачуються двоє посадовців — Кобеляцького райавтодору і обласної служби автомобільних доріг. Наразі проти них порушено кримінальні справи.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 серпня 2010, 11:38 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації