Вхід | Реєстрація

«Никто вам ничего не скажет»

«Никто вам ничего не скажет»
Третього серпня близько 16 години до редакції зателефонували стривожені кобелячани. Вони повідомили, що неподалік Кобеляк (по шляху до Кунівки) вони помітили на полі якісь роботи техніки. За їх словами, поряд з екскаватором стоять багато легкових авто та пожежна машина. Ми одразу вирушили на місце події.
Нам назустріч вийшов чоловік і повідомив: «Сюда нельзя, тут работы ведутся.»
Доки закінчать роботи, ми чекати не стали і попрямували до вузла зв’язку ВАТ«Укртранснафта», який опікується нафтопроводами в Кобеляках. Спочатку ми сумнівалися, чи дійсно відповідальні за ситуацію на полі — з даної організації, проте, працівники, які нас зустріли — розвіяли всі сумніви.
— Мы только что оттуда, — говорить чоловік. — Никто вам ничего не скажет.
— Яким чином ми можемо поговорити з вашим керівництвом? Надайте їх контакти, — прохаємо.
— Ничего не дадим. Информация не для газеты.
Оскільки коментувати ситуацію категорично відмовились, лишається простір для домислів. Можливо, стався прорив на нафтогазопроводі, можливо, ліквідовуються наслідки аварії іншого типу. Зрештою, це не важливо. Нам потрібно повідомити кобелячанам — чи не загрожує їм небезпека. Проте зробити цього не можемо. І хто знає… Адже щось подібне відповідали журналістам 26 квітня 1986 року і в Чорнобилі.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 серпня 2010, 11:40 | Кобеляки |
1. Олег / 9 серпня 2010, 00:25
Ну і чим той Сало з Козиром відмінні від хворої людини?Не культуою це точно.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації