Вхід | Реєстрація

Лідер полтавської «Батьківщини» домовляється з місцевою «Самообороною»

4 серпня Юрій Луценко повідомив, що на місцевих виборах, які відбудуться 31 жовтня, партії «Народна самооборона» і «Батьківщина» об’єднаються і матимуть спільні списки кандидатів у депутати. Керівники полтавських осередків цих партій про ці домовленості проінформовані.
Очільник обласної організації партії «Батьківщина» телефоном розповів, що про проведення переговорів і консультацій між Юрієм Луценком і Юлією Тимошенко знає і чекає на директиви з Києва.
«Ми про це знаємо. Для нас це важкувато буде, але ми будемо робити якісь рухи після того, як в Києві керівництво наших партій, тобто Юрій Луценко з Юлією Володимирівною, підпишуть спеціальну угоду про спільні дії. Потім їхні місцеві партії повинні будуть вийти з партії і ми тоді зможемо від нашої партії рекомендувати або списки висувати, або по мажоритарці. Такою буде технологія. Поки що ми в стадії консультацій і узгодження спільних дій. Коли вже буде підписана угода, тоді можна буде переходити до практичних дій», - повідомив голова Полтавської обласної організації ВО «Батьківщина» Вадим Петренко.
І додав, що вже зустрічався із керівником Полтавської «Народної самооборони» Володимиром Россою.
«З місцевими товаришами (представниками Полтавської «Народної самооборони») ми вже мали контакти, але чекаємо коли в Києві Юлія Тимошенко і Юрій Луценко підпишуть угоду на рівні України, де, можливо, будуть визначені якісь квоти чи пропозиції. До цього ми вже зустрічались, але їх (регіональних представників «Народної самооборони») дуже мало. Проводили зустрічі в усіх районах, в області, але чекаємо остаточного рішення і команди з Києва», — зазначив Вадим Петренко.
На його думку, угода про спільну участь у місцевих виборах між партіями «Батьківщина» і «Народна Самооборона» буде підписана через тиждень.
На Полтавщині «Батьківщина» активно готується до місцевих виборів і вже сформувала виборчі штаби.
«В усіх районах області керівники партійних організацій очолили виборчі штаби. Це потужні й сильні люди. Вже все сформовано, спокійно працюємо, готуємо списки», — підсумував Вадим Петренко.
 Полтавська «Народна самооборона», на відміну від "Батьківщини",  ще остаточно не визначилася щодо своєї участі у місцевих виборах.
«Це буде відомо на наступному тижні, коли визначимося», — повідомив у телефонному режимі Володимир Росса, якого на офіційному сайті партії представлено керівником місцевого осередку «Народної самооборони».
«Справа в тому, що формально я не очолюю (партію «Народна самооборона» в Полтавській області). Я просто курую», —  зауважив Володимир Росса і повідомив, що жодних зустрічей із Вадимом Петренком та керівництвом Полтавської  «Батьківщини»  не проводив.
У свою чергу, керівник прес-служби політичної партії «Народна  самооборона» Лариса Сарган телефоном повідомила, наразі між лідерами «Народної самооборони» та «Батьківщини»  проводяться переговори щодо участі у місцевих виборах і остаточний результат буде відомий найближчим часом, але вже точно відомо, що «партія братиме участь у виборах не у кожній області».

Автор: Світлана Тарасенко, ІА «Новини України»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 серпня 2010, 14:37 | Полтава | Політика
1. Гість / 5 березня 2014, 22:47
В Березоворудському технікумі Полтавської державної аграрної академії, що розташований в с. Березова Рудка Пирятинського району Полтавської обл., стоїть при владі (директор) корінний регіонал Краснюк В.М.. Який був призначений з жовтня 2013 р. на сумнівних обставинах, так як більшість голосів працівників технікуму було надано іншому кандидату проте останнє рішення стояло за ректором Полтавської аграрної академії. Вже на другий день свого правління В. М. примусив написати заяву завуча з практичного навчання Даценка І.І., а на його місце призначив Тихоліза В. І., що раніше притягувався за хабарництво. Через декілька днів було знято з посади завідуючого відділення технологів з переробки продукції рослинництва Кульковця В. В., а на його місце поставлено Бабича Ю. В. (за плідну передвиборчу агітацію). І надалі пройшла низка кадрових змін таких як заміна: коменданта гуртожитку, завуча з навчальної частини, знято з посади завідуючу їдальні Левченко Ю. М.(на четвертому місяці вагітності), і т.п. Усіх звільнених директор примушував писати заяви шляхом погроз звільнення за статтею, а за умови добровільного їх написання він пропонував звільнення за згодою двох сторін. Під час проведення мітингів на майдані Києва за відому директора та керівництва Бабича Ю. В. відбувалося відправлення студентів на участь в антимайданівському мітингу. При спілкування з працівниками користується підвищеним тоном з нецензурною лексикою. В ході останніх подій почав пристосовуватись до нової влади, буцімто за своєю ініціативою скеровує працівників до фінансової підтримки сімей полеглих на майдані (відчув смаленого тож цим хоче прикриватись). Виносимо прохання до самооборони Полтавської обл., від працівників технікуму та жителів села, розібратися в легітимності директора Краснюка В. М.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації