Вхід | Реєстрація

«Стандарт» виграє у «Колоса»

«Стандарт» виграє у «Колоса»
8‑го серпня у товариській зустрічі мірялися силами обласні команди Новосанжарського та Кобеляцького районів.
Поєдинок відбувався на центральному стадіоні Нових Санжар. І ще до початку матч викликав неабиякий ажіотаж серед місцевих уболівальників. Як не як, у гості до «Стандарта» приїхала команда, яка виступає у першій лізі обласного чемпіонату. Виступає, варто зауважити, не надто блискуче, та все ж. Новосанжарська команда у цьому сезоні теж не надто балує вболівальників перемогами, тому прогнози на результат матчу були дуже обережними.
На гру із кобелячанами «Стандарт» вийшов у наступному складі: Тарас Козловський — Євген Козаченко, Станіслав Мокрий, Вадим Олешко, Едуард Дубина — Сергій Соломашенко, Олександр Кириленко, Віталій Гарець, Костянтин Лях — Віталій Баранович, Борислав Муха. На заміну виходив Геннадій Супрун.
Не встигли господарі поля розвести м’яч із центра поля, як нечемні гості «попрохали» їх одразу ж повторити цю процедуру. Тобто, забили швидкий гол у ворота «Стандарта». На першій же хвилині зустрічі відзначився гравець «Колоса» Ярослав Постольник — 0:1. Чудовий початок, годі й говорити. Але, до їх честі, футболісти «Стандарта» швидко оговталися. Спочатку форвард Борислав Муха «протягнув» м’яч аж до воротарського майданчика, але пробив повз дальній кут воріт. А вже у наступній атаці він зумів «пробити» голкіпера гостей та зрівняв рахунок у грі — 1:1. «Колос» кинувся вперед з новими силами, але наразився на контратаку господарів. Віталій Баранович після подачі пробивав головою, і м’яч влучив у руку захисника «Колоса». Пенальті! Сам Віталій дуже спокійно виконав присуд арбітра — 2:1. Уболівальники, які стали свідками неочікуваного відіграшу, просто не могли отямитись від радощів. А команда продовжувала по-хорошому дивувати глядачів. Усередині тайму Костянтин Лях прорвався правим флангом і виконав пас до штрафного майданчика. А там першим на м’ячі був Олександр Кириленко, котрий невідпорно пробив повз голкіпера — 3:1. Стадіон у радісному шоці. До перерви гості мали кілька чудових моментів, щоб скоротити різницю в рахунку. Але на висоті був голкіпер новосанжарців Тарас Козловський. І на перерву «Стандарт» пішов із перевагою у два м’ячі.
А щойно розпочався другий тайм, як у стадіону з’явився черговий привід для радощів. Олександр Кириленко на високій швидкості утік від захисників і пробив по недосяжній для воротаря траєкторії — 4:1. На полі невловимо запахло розгромом. Утім, гравці «Колоса» із таким рахунком були не згодні. І ось Микола Калюжний після чергової атаки гостей відігрує один м’яч — 4:2. Ще за кілька хвилин арбітр зустрічі ставить пенальті у ворота «Стандарта». Євген Волочай впевнено забиває, і перевага господарів стає мінімальною — 4:3. Могли футболісти «Колоса» і зрівняти рахунок. Але Тарас Козловський знову продемонстрував чудову реакцію і відбив небезпечний удар з кількох метрів. Були шанси і у новосанжарських футболістів. Найгостріший із них — удар Едуарда Дубини з-за меж штрафного у поперечину. Але більше голів глядачі не побачили. Утім, їх і так вистачало. «Стандарт» нарешті перемагає в домашніх стінах. Нехай і у товариській грі.
Юніори «Стандарта» також провели поєдинок із своїми кобеляцькими однолітками. І мінімально поступилися — 0:1.

***

7‑го серпня відбулися півфінальні поєдинки кубку Новосанжарського району з футболу. Руденківська ФК «Зоря» перемогла новосанжарську «Силу ради» — 3:1. А драбинівська «Чиста криниця» у напруженій грі здолала лелюхівську «Ворону» — 3:2. Фінальна гра відбудеться 14‑го серпня о 17.00 на центральному стадіоні Нових Санжар.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 серпня 2010, 11:26 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації