Вхід | Реєстрація

Андрій Река: «Ідей у мене вистачить на всіх!»

Новосанжарський мер збирається балотуватися на другий термін.
Як стверджує сам Андрій Река, він говорив про це іще два роки тому, а відтак ця заява не може стати якимось сюрпризом для новосанжарців.
— Мені подобається робота, якою я займаюся зараз, — щиро зізнається новосанжарський мер. — Тому я виставлятиму свою кандидатуру на осінніх виборах селищного голови. За роки мого головування ми немало зробили для того, щоб постійно зростав статус Нових Санжар як курортного містечка. Ми зробили багато для того, щоб Нові Санжари тричі стали найчистішими серед подібних містечок України, за що отримали почесні дипломи. Тепер усі ці здобутки треба утримати і примножити. Для цього я знову балотуватимусь на посаду мера.
Крім цього, Андрій Река збирається висувати свою кандидатуру при виборах депутатів обласної ради. І, за його словами, робитиме це з думкою про Нові Санжари.
— Якщо мені пощастить стати депутатом обласної ради, то це означатиме, що буде можливість лобіювати інтереси нашого селища та району, — поділився планами Андрій Олександрович. — А це — зайвий голос, який, можливо, допоможе при важливому розподілення коштів обласного бюджету, при виборі об’єктів, на які їх спрямовуватимуть.
Андрій Река вже сьогодні визначився із головними планами, які він буде втілювати в життя після обрання його мером на другий термін. Це — перебудова комунальної системи водопостачання, ремонт тротуарів та доріг.
— Щодо планів — можете не хвилюватися: ідей у мене вистачить на всіх! — запевнив новосанжарський мер.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 серпня 2010, 12:10 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації