Вхід | Реєстрація

Щоб провчити чоловіка, жінка зімітувала викрадення автомобіля

Жінка, аби провчити свого чоловіка після сімейної сварки, вирішила імітувати викрадення їхнього власного новенького автомобіля «HONDA CIVIC». Для цього вона сховала автівку в лісопосадці поблизу села Вельбівки, що в Гадяцькому районі, а сама повідомила правоохоронцям, що машину викрали поблизу магазину в місті Гадячі, коли вона здійснювала покупки. Працівники міліції практично усю ніч витратили на пошуки «викраденої» машини. Згодом, замучена сумлінням заявниця, зрозумівши всю серйозність ситуації, зізналася правоохоронцям про те, що сама інсценувала крадіжку автомобіля.
Наразі невдала помста чоловікові може обернутися для жінки негативними наслідками, оскільки завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину є підставою для притягнення до кримінальної відповідальність за ч. 1 ст. 383 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 2 років.




Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 серпня 2009, 10:16 | | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації