Вхід | Реєстрація

Перше випробування автомістечка

У парку Миру 14 серпня стартував обласний конкурс юних інспекторів руху «В країні дорожніх знаків». Цей захід став презентацією автомістечка для маленьких городян.
Першими свіжу розмітку автомістечка на міцність випробували 4 команди – учасниці конкурсу: вихованці позаміських оздоровчих таборів «Зоряний» та «Сонячний», а також комсомольчани та гості з Гадяча, команди яких мали однакову назву «Горизонт».
Перед молодими інспекторами дорожнього руху стояли три нелегкі завдання. Перше – теоретичне: відповісти на спеціально підібрані запитання стосовно дорожнього руху. Друге – практичне, його назва «Юний регулювальник» говорить сама за себе. І третє завдання, з яким, до речі, всі впоралися на «відмінно» – надання медичної допомоги умовно потерпілим.
Досить складно під час підбиття підсумків довелося головному судді змагань, старшому інспектору групи профілактичної роботи відділу ДАІ у Кременчуці Володимирові Кравченку. І все ж таки, за результатами змагань, він визнав кращими юними інспекторами вихованців оздоровчого комплексу «Зоряний».
— Цей захід є особливо актуальним напередодні початку навчального року, коли діти повертаються з літнього відпочинку і стають активними учасниками дорожнього руху, - підкреслив Володимир Коваленко, голова Автозаводського району, на балансі якого знаходиться парк Миру
Як повідомлялося раніше, у автомістечку є 12 електромобілів. Задля проведення змагання обласна ДАІ облаштувала містечко дорожніми знаками.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації