Вхід | Реєстрація

Шановні кобелячани! Прийміть найщиріші вітання із 19-ю річницею Незалежності України!

Наш народ і вся країна святкує вже вкотре річницю незалежності, відколи здійснилася споконвічна мрія українців — бути господарями на своїй прекрасній і чарівній землі. Майже тисячу років, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї, не зазнаючи при цьому поневірянь і утисків. Історичні умови складалися так, що на українській землі панували більш згуртовані центральною владою народи-сусіди. Попри все, українці боролися за свою свободу. Безумовно, роки незалежності стали випробуванням для всіх нас — випробуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті — на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Впевнений у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане, і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму до свого міста та своєї України. Повірте, без цього дуже важко досягти поставленої мети. Вірю — ми її досягнемо! У серцях народу України серпнева блакить неба і золотавий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу. Нехай потужне джерело вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творча будівнича енергія будуть прикладом служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям. Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у наші кобеляцькі домівки щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного вам здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях.

Автор: З повагою, кобеляцький міський голова Олександр Ісип


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 серпня 2010, 10:38 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації