Вхід | Реєстрація

Футбольні баталії

11 серпня відбулися матчі-відповіді ½ фіналу кубка Кобеляцького району з футболу. Команда «Спарта» (Лутовинівка) перемогла команду «Колос» (Павлівка) з рахунком 1:0, а кобеляцька команда «Динамо» на виїзді перемогла команду «Дрижина» (Др. Гребля) з аналогічним рахунком. Таким чином у фіналі, що відбудеться 11 вересня, зустрінуться команди «Спарта» (Лутовинівка) — «Дрижина» ( Др. Гребля).
14 серпня на футбольних полях Кобеляччини відбулися матчі XVІІ туру чемпіонату та першості Кобеляцького району з футболу, де було зафіксовано такі результати: (І ліга) Красне — «Спарта» (Білики) +:-, «Спарта» (Лутовинівка) — «Дніпро» (Світлогірське) 2:0, «Бутенки — 1» — «Спартак» (Рибалки) 1:3, «Лан» (Шенгури) — «Колос» (Павлівка) 1:1, «Динамо» (Кобеляки) — Дашківка 3:1; (ІІ ліга) Сухинівка — Орлик 3:1, Котовське — «Араг» (Чорбівка) 1:3, Радянське — Озера 4:0, Вільховатка — «Бутенки — 2» +:-, «Нива»(Бродщина) — Василівка 1:3.

Анонс
21 серпня відбудуться матчі XVІІІ туру чемпіонату та першості Кобеляцького району з футболу, де зустрічатимуться такі пари команд: (І ліга) Др. Гребля — «Спарта»(Лутовинівка), «Дніпро» (Світлогірське)—«Бутенки-1», «Спартак»(Рибалки)—«Лан» (Шенгури), «Колос» (Павлівка)— »Динамо»( Кобеляки), Дашківка — Красне, «Спарта» (Білики) — «Авангард» (Жуки); (ІІ ліга) Кірове — Котовське, «Араг» (Чорбівка)— Радянське, Озера — Вільховатка, «Бутенки - 2» — «Нива» (Бродщина), Василівка — «Оріль» (Канави). Початок матчів о 18 .00.
На відзначення  19-ї річниці Незалежності України 23 серпня в м. Кобеляки будуть проведені спортивно-масові заходи, а саме: змагання з пляжного волейболу, міні-футболу, шахів, шашок. Початок о 8.00. Запрошуємо всіх бажаючих, а також представників колективів фізкультури сільських громад району для участі в змаганнях. На переможців та призерів чекають цінні призи. Попередні заявки подаються до РО ВФСТ «Колос» та за тел. 3–17–98.
Жеребкування з міні-футболу відбудеться в адмінприміщенні районного стадіону «Колос» у п’ятницю, 20 серпня, о 17.00., а з шахів, шашок та пляжного волейболу— в день проведення змагань.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 серпня 2010, 12:21 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації