Вхід | Реєстрація

Турнір ветеранів з настільного тенісу

Турнір ветеранів з настільного тенісу
Ветеранський спорт — явище емоційне і привабливе. Для одних це повернення в молодість, для інших — можливість самоствердження, але для більшості це зустрічі з однодумцями і стиль життя, який дозволяє творчо удосконалюватися, вселяє оптимізм і впевненість у розв’язанні повсякденних проблем.
Яскравим прикладом цьому став обласний турнір ветеранів настільного тенісу, який пройшов 21 серпня в спортивному залі Кобеляцького НВК № 1 і був присвячений 19-ій річниці Незалежності України. Люди різних професій із Кременчука, Хорола, Козельщини, Нових Санжар, Лубен і Кобеляк (всього 16 учасників) змагалися у вмінні володіти малою ракеткою і проявляти свої найкращі спортивні якості.
Було на що подивитися глядачам-вихованцям групи настільного тенісу НВК № 1. У них тільки розпочалася підготовка до сезону. З нетерпінням вони дочекалися закінчення турніру і розчохлили свої ракетки — почалися тренування.
На церемонії нагородження переможців (Олексія Шинделя із Кременчука, Владислава Тимошенко із Хорола і Сергія Смерчинського із Козельщини) найстарший учасник турніру, член спілки письменників України — кременчужанин Володимир Михайлов прочитав кілька своїх віршів і презентував щойно видану збірку творів.
Змагання закінчились. Ветерани роз’їха­лись. На жаль, не так часто відбуваються подібні турніри. Їх потрібно проводити набагато більше, адже з урахуванням росту населення похилого віку необхідно створювати умови і враховувати спортивні інтереси людей яким виповнилося 35 років і старшим.

Автор: Борис Андронов, головний суддя змагань


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 серпня 2010, 12:42 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації