Вхід | Реєстрація

Жінка вистрибнула із 5-го поверху

Трагічний випадок стався вночі, 19‑го серпня, у Нових Санжарах. 30‑річна мешканка Нехворощі викинулася із вікна реанімаційного відділення Новосанжарської ЦРЛ.
Незадовго до цього жінка потрапила до лікарні із діагнозом «менінгіт». У реанімаційному відділенні вона перебувала в окремій палаті. Жінка була підключена до крапельниці та іншої медичної апаратури, тому вставати їй було не можна. Можливо, це і ввело в оману чергову медсестру. Коли вона на якусь хвилину вийшла з палати, пацієнтка висмикнула крапельницю, встала і попрямувала до вікна. Коли медсестра повернулася, то із жахом побачила, що жінка вистрибує у відчинене вікно.
— Ми приїхали за викликом близько 4‑ї години ранку, — розповідає слідчий Новосанжарського РВ Марина Штепа. — Жінці вже нічим допомогти було не можна — вона загинула при падінні. Але колегам-медикам довелося відкачувати чергову медсестру, яка від того, що трапилося, перебувала у шоці.
Із розмови з медичним персоналом правоохоронцям не вдалося з’ясувати, що ж саме стало приводом для здійснення жінкою самогубства. Зі слів тієї ж медсестри, жінка зовні поводила себе нормально і не проявляла ніяких суїцидальних намірів.
Отримати коментар у керівництва медичного закладу виявилося справою непростою. Головний лікар ЦРЛ Ольга Гиря перебуває у відпустці, а її заступники за відсутності керівника не беруться коментувати трагічний випадок. Тому ми спробували зв’язатися із головним лікарем у телефонному режимі та поставити кілька запитань.
— Я зараз нічого не буде коментувати, — категорично відповіла Ольга Василівна. — У нас проходить внутрішнє службове розслідування, яке може тривати до 10 днів. Тільки після його завершення ми зможемо надати якусь інформацію.
Це офіційна відповідь головного медика району. А за даними неофіційними у ЦРЛ вже визначили винних у трагедії і буквально у той самий день звільнили за халатність чергову медсестру та санітарку.
Загибла жінка проживала у Нехворощі та працювала у місцевому комунгоспі. Була одружена, але з чоловіком розлучилась. У селі в неї залишилась маленька дитина. Вона зараз перебуває у бабусі, яка збирається оформити на неї опікунство.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 серпня 2010, 13:00 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації