Вхід | Реєстрація

Усіх бажаючих підключають до Інтернету

Тим, хто підключався до швидкісного Інтернету від «Укртелекому», відомо, що раніше потрібно було подавати заявку, а потім більше місяця чекати в черзі. На сьогодні, за словами зв’язківців, проблему усунено, і тепер жителі Кобеляк швидко можуть приєднатися до Інтернет-користувачів.
— Ми маємо можливість встановити телефони по більшості АТС району та підключити всіх бажаючих до мережі Інтернет за технологією ADSL в Кобеляках та Бутенках, — розповідає Олександр Пестременко, заступник начальника цеху електрозв’язку № 14. — За довідками телефонуйте: 3–26–92, 3–44–34. Кобеляцький цех телекомунікаційних послуг № 8 надає можливість доступу до мережі Інтернет за різними технологіями. Користуються послугою 895 абонентів. У липні 2010 року введено в експлуатацію обладнання у Кобеляках, Бутенках та проведено розширення обладнання широкосмугового доступу до мережі Інтернет. На початок серпня уже 725 абонентів користуються широкосмуговим доступом до мережі Інтернет за технологією АDSL. 170 абонентів користуються Інтернет по комутованих лініях.
Нагадаємо, що ще рік тому послугою широкосмугового доступу до мережі Інтернет за технологією АDSL користувалися 528 абонентів, а по комутованих лініях — 222 абоненти.
ВАТ «Укртелеком» надає також послуги мобільного зв’язку на голосові дзвінки, відео дзвінки, послуги передачі даних та Інтернет.
Станом на 01.08.2010 року послугами місцевого телефонного зв’язку користується 7915 абонентів, серед яких 1114 громадян пільгових категорій. За 2010 рік було встановлено 78 телефонів, з них 5 телефонів пільговим категоріям населення.
У районі експлуатуються одна міська цифрова та 34 сільські телефонні станції, з яких п’ять — цифрові: в селах Дрижина Гребля, Шенгури, Бутенки, Дашківка, Радянське.
Цифрова станція типу «Дніпро» на 4110 номерів у м. Кобеляки має можливість надавати додаткові види послуг за невелику плату. Такими послугами станом на сьогоднішній день користується 960 абонентів. Мережа проводового радіомовлення охоплює 2338 основних радіоточок, які транслюють програми національного радіо, обласної та районної редакцій радіомовлення.
Цех електрозв’язку щоденно намагається задовольнити потреби користувачів. Але, на жаль, бувають і нарікання та скарги на несвоєчасний ремонт телефонів та радіоточок, які виникають, коли люди виконують земляні роботи без узгодження з організацією і пошкоджують підземні лінії зв’язку, наносячи цим велику шкоду та збитки.
У районі також працює відділення «Телекомсервіс». Клієнти мають можливість внести плату за надані послуги електрозв’язку, придбати телефонні картки, стартові пакети Utel до мобільних телефонів та поповнення до них, надіслати телеграму, замовити міжміські чи міжнародні телефонні розмови та за допомогою автоматичного переговорного пункту «Гіацинт» самостійно здійснити зв’язок. У відділенні можна відправити чи отримати факс, а також виготовити якісну ксерокопію.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 серпня 2010, 13:06 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації