Вхід | Реєстрація

Перші перемоги спортивного майданчика

Перші перемоги спортивного майданчика
Минулого четверга по вул.Полтавській, 32, на уже всім відомому спортивному майданчику від братів Кличків, у рамках молодіжного проекту «Клич друзів — граймо разом!» ми провели спортивне свято «Тато, мама, я — спортивна сім’я!»
Усього участь у змаганнях узяло 8 команд — 8 сімей з трьох чоловік, а саме  сім’ї Хорішків, Детюків, Шепелів, Васецьких, Никодонів, Несториків, Ясинсь­ких, Худенків.
Змагання проводив начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Віталій Олексійович Детюк та його помічники.
Кожна команда заздалегідь підготувала своє представлення. Саме з нього ми і розпочали наші змагання. Найцікавіші з них, які порадували глядачів, такі:
Від сім’ї Хорішок:
Увага всі! Хорішки йдуть!
Рівняння все на нас!
Нас перемоги точно ждуть,
То ж стережіться нас!
Від сім’ї Никадонів:
Никадонова сім’я дружна і спортивна,
Раз, два, раз, два! Мама, дєдушка і я!
А далі команди по черзі змагалися між собою. Програма змагань була цікавою і різноманітною. Спочатку «човниковий біг», коли кожен учасник пробігав дистанцію, а за сумою часу визначалися переможці.
Веселою грою виявилося накидання резинових кінець на стенд — «дартс».
Довелося згадати і мультфільми, складаючи з дев’яти прямокутників картинку. Були і спритні збирачі врожаю, коли мама відром намагалася упіймати м’яч, який подавав тато. Були і естафети. Не помітили, як і стемніло. Останній конкурс «влучні стільці» — збивання кеглів баскетбольним м’ячем. Тут справжніми майстрами стала сім’я Васецьких.
Свято завершилося під схвальні відгуки уболівальників. Усі команди одержали призи від фонду братів Кличків, а саме: скакалки, бадмінтон, тенісні ракетки. Кожній сім’ї Віталій Олексійович вручив грамоту — подяку за участь у змаганнях «Тато, мама, я — спортивна сім’я».
Третє місце зайняла сім’я Ясинських, капітан команди Даша Євгенівна отримала грамоту, скакалку та набір для дозвілля (тетріс, калькулятор і годинник), який вона подарує своєму меншому брату.
Друге місце зайняла сім’я Хорішків, де капітан Вікторія Юріївна одержала грамоту, баскетбольний м’яч та скакалку.
Ну а переможцями змагань стала сім’я Васецьких, де капітан Ренат Вадимович одержав грамоту та головний приз — «Дартс».
Ось так весело і корисно пройшли наші змагання! Повеселилися і дорослі, і малі. Спасибі велике усім учасникам, Віталію Олексійовичу Детюку та Андрію Уткіну, який забезпечив музичний супровід змагань.

Автор: Олена Білаш, організатор змагань


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 серпня 2010, 14:25 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації