Вхід | Реєстрація

Відстрілялися

21 серпня у Кобеляцькому районі відбулися всеукраїнські стрілецькі змагання «Мисливська стежка». Організаторами заходу виступила збірна Полтавської області у складі Василя Біляєва, Анатолія Близнюка та Євгена Ясинського.
На запрошення організаторів відгукнулися стрільці з багатьох куточків України. У змаганнях брали участь представники Києва, Донецька, Краснограда, Миргорода та інших міст. Загалом взяли участь 25 учасників, серед яких пробували свої сили як молоді мисливці, так і ті, що мають за плечима неабиякий досвід. Також у змаганнях брала участь жінка — Тетяна Біляєва, яка показала достойний результат.
— Усі стрільці прийняли по 75 мішеней, — розповідає Євгеній Ясинський. — Перше та друге місце вибороли кияни. Третє місце посів представник з Краснограда. А четверте — кобелячанин Анатолій Близнюк. Раніше ми проводили змагання з класичної стрільби у олімпійському виді спорту — «круг». Цього року вперше на Кобеляччині проводилися змагання нового виду під назвою «спортинг», який більш наближений до мисливства. Це нетрадиційний вид спорту, який зацікавив багатьох.
Організатори обіцяють і надалі проводити районні та обласні змагання зі спортингу, оскільки багато гостей заходу виявили бажання спробувати свої сили у цьому виді спорту.
Головним суддею змагань був президент Федерації стрільби України Микола Браун. Організатори частували присутніх смачним обідом. Змагання тривали до 19:00.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 серпня 2010, 15:04 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації