Вхід | Реєстрація

Скутеристи зупинили рух на автошляху

Скутеристи зупинили рух на автошляху
21‑го серпня у Нових Санжарах відбулися урочисті заходи, присвячені Дню Державного Прапора України.
Уранці сотні мешканців селища, працівників установ та організацій зібралися на площі біля управління праці та соціального захисту населення. Вони вишикувались в організовану колону та вирушили у напрямку парку Перемоги. Там біля пам’ятника Тарасу Шевченку мав відбутися урочистий мітинг. У представника кожної організації в руках був державний синьо-жовтий прапор. Вітер розвівав полотна прапорів .Це додавало події урочистості.
Коли всі учасники мітингу вишикувалися на площі біля пам’ятника Шевченку, пролунав Гімн України, який традиційно відкрив урочисту частину.
Після цього присутніх новосанжарців послідовно привітали зі святом селищний голова Андрій Река, голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс, заступник голови районної ради Борис Федоренко, отаман полтавського козацтва Юрій Дмитренко та учениця 11‑го класу Новосанжарського НВК Олена Писаренко. Після завершення урочистих виступів усі бажаючі поклали до підніжжя пам’ятника Кобзарю букети та гірлянди квітів.
Того ж дня о п’ятнадцятій годині біля селищної ради зібралися кілька десятків скутеристів, які приїхали, щоб взяти участь у святковому мотопробігові. За кермом скутерів були переважно юні хлопці та дівчата. Перш ніж вирушати власне у пробіг, селищний голова Андрій Река провів серед учасників суворий інструктаж. Потім кожному учаснику залили у бак по півтора літри пального, вручили державний прапор і мотоколона вирушила в дорогу. Очолив пробіг, як і зазвичай, сам Андрій Река. Скутеристи у супроводі машини ДАЇ проїхали центральними вулицями Нових Санжар і частиною Лелюхівки. Коли колона мопедів рухалася відрізком траси Полтава — Олександрія, «даїшники» на кілька хвилин зупинили на ній рух автомобілів. Так водії з різних міст України стали мимовільними свідками відзначення свята по-новосанжарськи. Більшість водіїв у відповідь на «піпікання» скутеристів відповідали гудінням автомобільних клаксонів. Звернувши з великої траси, скутеристи зробили ще коло по Санжара і повернулися до відправної точки біля селищної ради. Задоволення та позитивні емоції отримали всі, постраждалих і незадоволених нібито не було.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 серпня 2010, 16:08 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації