Вхід | Реєстрація

«Студреспубліка-2010» - перемога за нами!

З 20 по 24 серпня у рамках святкування Дня Незалежності України у Криму поблизу Євпаторії відбулася Міжнародна програма «Студреспубліка-2010». Це наймасовіша молодіжна подія України.
Почесними гостями цієї програми були: заступник міністра у справах сім'ї, молоді та спорту Світлана Толстоухова, російський телеведучий Максим Шевченко, а також громадські діячі та політологи.
Міжнародна програма «Студреспубліка-2010» мала два простори: політична огр-діяльнісна гра на тему «Ідеологія майбутнього» та різноманітні масові фестивалі. Учасниками події були представники з Росії, Білорусії, Молдови та Америки.
Полтавці цього року вдало виступили на Студреспубліці і можуть пишатися своїми здобутками: DJ Bee Ton (Євген Гречко, студент Полтавської державної аграрної академії) переміг у Всеукраїнському параді DJ, Анна Дремлюк (студентка Полтавського національного педагогічного університету), вона ж DJ Victoria Fox, зайняла друге місце у Всеукраїнському параді DJ та здобула номінацію «Перша леді глядацьких симпатій» конкурсу краси «Перша леді», збірна команда Полтави «Опа-на» здобула друге місце у Кубку Студреспубліки КВН, а також перемогла у конкурсі аматорського відео, пов'язаного з КВН. У чемпіонаті з інтелектуальних ігор команда Полтави зайняла третє місце.
Представники із Полтави також відігравали провідні ролі в організаційному комітеті Студреспубліки. Зокрема, Олег Слизько був керівником крайового пленуму орг-діяльнісної гри, Ірина Писаренко відповідала за реєстрацію учасників, була куратором суб-фестивалю «Студентська мафія», Тимофій Мороховець – куратором суб-фестивалю «Music Live Awards», Тетяна Бардіна відповідала за розселення учасників до наметів.
Загалом Полтаву гідно представляли 65 учасників – переможців та призерів регіональної Студреспубліки. Участь нашої команди стала можливою завдяки підтримці відділу у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації та міського голови Андрія Матковського.
Про це йшлося на прес-конференції, яку провели члени студентської республіки Полтави у міському будинку культури. На конференції був присутній начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Ігор Кислов. Він наголосив, що студреспубліка – дійсно найграндіозніша молодіжна подія року! Нам дуже приємно, що уже всьоме полтавці привозять до рідного міста визнання всеукраїнського, а останні три роки – міжнародного рівня. Тому, міський голова постійно підтримує Студреспубліку на рівні навчальних закладів, регіональному та Міжнародному етапах.
Студентська республіка повинна жити і мерія в особі міського голови Андрія Матковського буде всіляко сприяти цьому чудовому проекту!
Учасники «Студреспубліки-2010» ділилися враженнями з журналістами. Говорять, що здобули цінний досвід у громадській діяльності, привезли із собою море задоволення від знайомств та спілкування, позитив, натхнення на новий навчальний рік і просто добре відпочили.

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 серпня 2010, 16:16 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації