Вхід | Реєстрація

Перший дзвоник у Бродщині

Перше вересня — День знань. Це щаслива подія для тих хлопчиків і дівчаток, що йдуть до школи вперше. Таких у Бродщинській ЗОШ І-ІІ ступенів 8: сім дівчаток і один козачок. Свято, за традицією, розпочалося на шкільному подвір’ї. Чимало гостей — представників влади і виробничих колективів, батьків, дідусів, бабусь та минулорічних випускників зібралося тут, щоб розділити з першокласниками цю велику радість.
Свято розпочала директор школи Ольга Яріз, яка підвела підсумок за минулий навчальний рік, привітала зі святом усіх присутніх та відзначила подяками за високий рівень роботи та творчий підхід до навчання і виховання учнівської молоді педагогів школи: Любов Гнєзділову, Валентину Скорик, Яніну Довгоженко, Сергія Митька.
З цим знаменним днем привітали учнів та батьків і гості свята: сільський голова Наталія Довга; голова ТОВ «Нива» Анатолій Рябека; представник ТОВ «Агропром 2000» Василь Шапка, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Віталій Дитюк. Вони побажали творчої наснаги учням та терпіння батькам, а також вручили першокласникам подарунки на згадку про цей знаменний день у їхньому житті. Бабуся однієї з першокласниць, Валентина Митько також звернулася до присутніх з привітанням і напутніми словами. Далі на свято завітали казкові персонажі — Червона Шапочка (Юля Тараненко) та Новий навчальний рік (Тарас Прудкий), який почастував первачків цілющим молоком, щоб вони були здорові ввесь рік. Завершив свято новостворений дует бабусі Ольги Домашевської та учня 4 класу Ростислава Зубка.
Право подати перший дзвінок надали дев’ятикласнику Олегу Бокачу та першокласниці Аліні Ліщинській. Батьки первачків були запрошені на відкритий урок «Наша школа» до їхнього класовода Валентини Скорик.
Свято віддзвеніло, для учнів і вчителів настали будні, наповнені напруженою роботою та цікавими відкриттями. Будемо сподіватися, що Бродщинська ЗОШ І-ІІ ступенів відсвяткує ще не одне таке незабутнє свято, а гості отримають естетичну насолоду.

Автор: Яніна ДОВГОЖЕНКО, учитель Бродщинської ЗОШ І-ІІ ст.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 вересня 2010, 10:59 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації