Вхід | Реєстрація

Анонс

4 вересня відбудуться матчі XХ туру чемпіонату та першості Кобеляцького району з футболу, де зустрічатимуться такі пари команд: (І ліга) «Спарта» Лутовинівка — вихідна, Іванівка — «Бутенки — 1», «Дрижина» Др. Гребля — «Лан» Шенгури, «Дніпро» Світлогірське -»Динамо» Кобеляки, «Спартак» Рибалки — Красне, «Колос» Павлівка — «Авангард» Жуки, Дашківка — «Спарта» Білики; (ІІ ліга) «Будекспрес» Кобеляки — вихідний, Сухинівка — Котовське, Орлик — Радянське, Кірове — Вільховатка, «Араг» Чорбівка — «Нива» Бродщина, Озера — «Оріль» Канави, «Бутенки — 2» — Василівка. Початок матчів о 17 год.
5 вересня на районному стадіоні Колос відбудеться черговий матч чемпіонату Полтавської області з футболу між командами «Колос» (Кобеляки) та «Гірник» (Кременчук). Початок зустрічі: юнаки — 13.00, дорослі — 15.00.
11 вересня на районному стадіоні «Колос» відбудеться спартакіада з нагоди Дня фізкультурника серед команд виробничих колективів  та сільських громад. У програмі змагань— легкоатлетична естафета, підтягування, перетягування каната, шашки, гирьовий спорт, настільний теніс, армспорт, пляжний волейбол. Початок о 8 год. 30 х в.
Після закінчення спартакіади відбудеться фінальний поєдинок кубка Кобеляцького району з футболу між командами «Спарта» (Лутовинівка) та «Дрижина» (Др. Гребля). Початок о 16. 00.
До уваги батьків дітей-інвалідів та інвалідів: відділення обласного клубу «Інваспорт» відновлює заняття з загальної фізичної підготовки, легкої атлетики та спортивних ігор серед інвалідів з метою підготовки до участі в обласних спортивно-масових заходах.
Запрошуємо бажаючих взяти участь у заняттях груп.
Консультації за телефоном : 3–17–98.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 вересня 2010, 11:57 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації