Вхід | Реєстрація

Є вбивство, є й зґвалтування

Серпень видався для кобеляцьких правоохоронців місяцем досить напруженим і однозначно неблагополучним. Саме наприкінці літа в районі сталося одразу кілька тяжких злочинів.
У ніч із 18 на 19 серпня на подвір’ї одного із приватних помешкань був виявлений труп з ознаками насильницької смерті. Загиблим виявився громадянин Росії, який кілька тижнів проживав на території Кобеляцького району. Напередодні чоловік прийшов до будинку, де мешкали його знайомі. Як це часто буває, гостювання не обійшлося без алкоголю. Під його впливом гість виявив неоднозначну цікавість до співмешканки власника будинку. Ревнивий господар, розгнівавшись, відлупцював занадто сміливого гостя. Бив його руками, ногами і навіть табуреткою. Потім витяг постраждалого на подвір’я і продовжив екзекуцію вже на свіжому повітрі. Зрештою, втомившись, господар, із почуттям виконаного обов’язку пішов спати. А нещасливий коханець помер від отриманих травм. Зранку вбивцю заарештували. За даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками ч. 2 ст. 121 КК України.
Наступна надзвичайна подія сталася у ніч із 20 на 21 серпня у одному із приміських сіл. Звідти до райвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про спробу зґвалтування.
Ввечері двоє молодиків 1987 і 1990 років народження, один з яких був місцевим, інший — житель Полтави, пили пиво в сільському барі. Коли заклад закрився, хлопці не пішли по домівках, а сіли «думу думати». У ході роздумів їм захотілося сексуальних утіх. Друзяки пішли за цим до однієї із місцевих жительок. Молодики проникли у хату і побачили жінку, яка спала. Один із розбишак передумав «займатися любов’ю» і задовольнившись чужими 800 гривнями та золотим ланцюжком вийшов із хати. Інший таки вирішив «посексувати». Роздягнувшись, він поліз у ліжко до молодиці. Та прокинулася, здійняла крик. Врешті-решт жінка вирвалася з рук ґвалтівника і вибігла на вулицю, де їй на допомогу прийшли сусіди.
Порушені дві кримінальні справи: за фактом крадіжки і замаху на згвалтування

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 вересня 2010, 12:13 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації