Вхід | Реєстрація

Крадій скутерів виявився романтиком

Новосанжарські правоохоронці затримали юнака, який викрадав у жителів району мопеди. Робив він це в ім’я кохання.
Ще наприкінці червня до міліції звернувся житель Зачепилівки. Він повідомив, що невідома особа викрала його мопед «Хонда-Такт». У багажнику викраденого скутера були ще мобільний телефон, 10 кг цукру та 96 гривень. За кілька тижнів до райвідділу написала заяву ще одна постраждала, тепер уже жителька Лелюхівки. Жінка вранці приїхала на роботу до магазину «Все для дому». Свій скутер «Хонда-Діо» залишила припаркованим неподалік входу. Коли після завершення роботи жінка вийшла на вулицю, то скутера вже на місці не було.
Правоохоронці зайнялися пошуками крадія мопедів. Перевіряли усіх раніше засуджених громадян та тих, хто перебуває під адміннаглядом. Зрештою, пошуки дали результат. Але не зовсім очікуваний. До рук правоохоронців потрапила людина, яка раніше не мала проблем із законом і не потрапляла у список неблагонадійних. Крадієм виявився 19‑річний юнак із Полузір’я.
Затриманий досить оригінально пояснював мотиви скоєння ним крадіжок. За словами юнака, він мав дівчину у Мачухах. Поїздки до неї на побачення коштували недешево, тому хлопець вирішив роздобути трохи грошенят, аби частіше бачитися із коханою. Парубок сідав у автобус та їхав до Нових Санжар. Там вистежував підходящий для викрадення скутер. Дочекавшись відсутності власника, він за допомогою з’єднання дротів заводив мопеда, сідав на нього та їхав назад до свого села. Скутер невдовзі продавав за доступною ціною першому ж бажаючому. Як з’ясували правоохоронці, за два викрадених мопеди хлопець виручив 1400 гривень. Цих грошей йому вистачило на тиждень поїздок до коханої у Мачухи. Потім романтичну ідилію порушили новосанжарські міліціонери. Вони затримали хлопця та порушили проти нього кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Постраждалими у цій історії виявилися і два покупці викрадених скутерів. Адже міліціонери вилучили у них придбані мопеди і повернули власникам. А юний полузірський Ромео зараз, напевно, згадує свою Джульєтту. І, можливо, поступово усвідомлює, що навіть найсильніше кохання не привід для скоєння злочину.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 вересня 2010, 12:15 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації