Вхід | Реєстрація

Перший дзвінок для 75-ти школяриків

Перший дзвінок для 75-ти школяриків
1‑го вересня для новосанжарських школярів продзвенів перший дзвінок.
У перший день осені до школи прямують не лише школярі. Адже вже давно Свято першого дзвінка стало по-справжньому сімейним. Тому й не дивно, що 1‑го вересня на центральному стадіоні на урочисту лінійку зібралися не лише сотні учнів Новосанжарського НВК, а й численні батьки, рідні та знайомі нинішніх школярів.
Коли відлунав традиційний гімн України, присутні прислухались до слів ведучої Тетяни Селюк. Вона, зокрема, повідомила, що в цьому році до Новосанжарського НВК зараховані 75 першокласників. Навчатимуть їх педагоги Ніна Окрушко, Лідія Рой і Тамара Шмигло.
Після цього всіх учнів та учителів із першим навчальним днем привітали директор Новосанжарського НВК Микола Решетило, голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс, селищний голова Андрій Река.
Багато теплих слів було сказано майбутнім цьогорічним випускникам. До них у своїх виступах звертались зокрема їхня перша вчителька Ірина Татамірова, мама випускниці 11‑Б Людмила Щеглакова та класний керівник 11‑Б Алла Кирчата. У відповідь від імені своїх товаришів виступила учениця 11‑В Олена Писаренко, яка прочитала власний вірш про школу. У перерві між вітаннями глядачі могли переглянути виступи вокально-хореографічного ансамблю «Веселка» та юної співачки Валерії Яценко.
Найбільш очікуваною подією на святі 1‑го вересня, звичайно ж, є перший дзвінок. У цьому році право продзеленчати на увесь стадіон отримали першокласники Олег Дашівський і Поліна Володіна та одинадцятикласники Сергій Браташ та Зоряна Олянич. Доки вони із дзвінком обходили широке коло учнів та педагогів, їх вітали веселими вигуками та оплесками. І десятки фото- та відеокамер навічно зазняли ці усміхнені обличчя і перший для когось шкільний дзвінок.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації