Вхід | Реєстрація

«Я его слепила из того, что было»

«Я его слепила из того, что было»
Як вам сережки у вигляді шоколадок чи скибок кавуна, намисто у формі кавових зерен або браслет з полуничками? Підібрані зі смаком й фантазією аксесуари здатні перетворити звичайний наряд на справжній ексклюзив.
У міських магазинах чималий вибір яскравої біжутерії, однак, досить складно знайти щось дійсно абсолютно оригінальне, таке, що буде тільки у вас. Кременчужанка Катерина робить чудову біжутерію власноруч. 15-20 хвилин плідної творчої праці – і елегантні сережки готові, на браслет знадобиться 30 хвилин. Для створення своїх виробів дівчина використовує спеціальний пластик. Захоплення виникло буквально кілька місяців тому, навесні дівчина побачила на фото саморобні сережки, так званий hand made. Катерина вирішила й собі спробувати. Вона знайшла інформацію про hand made, придбала в столичній арт - галереї пластик і почала ліпити.
— Спочатку виходило не дуже, - зізнається майстриня, - але з кожним разом все краще. Пластик –як пластилін, але ліпити з нього дещо складніше. Вперше спробувала зробити підвіску - восьминога, вийшло невдало, тож цю роботу викинула, але потім справа пішла. Ідеї шукаю навколо, в природі, у звичайних речах. Спочатку свої витвори дарувала найближчим людям, усі були в захваті. Тепер роблю на замовлення. Сережки коштують 15-20 грн, а браслети 30-50 грн.
Серед шанувальників саморобної біжутерії здебільшого дівчата, віком від 14 до 32 років. Молодь фантазує, вражає, або навіть шокує оригінальністю стилів одягу, зачіски, й відповідно – аксесуарів.
Сьогодні виставки hand made надзвичайно популярні. Відомі світові дизайнери прикрашають свої вироби елементами hand made: стрази, гудзики, брошки, пряжки тощо, щоб підкреслити індивідуальність кожного вбрання.

Автор: Анна Ліщук, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 вересня 2010, 11:31 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації