Вхід | Реєстрація

Злодій повернувся по останнього кроля

Малоперещепинські крадії дві ночі поспіль залазили до подвір’я однієї жінки. Цікавили їх гуси і кролі.
Надворі було вже добре поночі, коли до подвір’я прокралися двоє чоловіків. Вони залізли до загородки та швидко схопили там трьох гусей. Лише гусятиною чоловіки вирішили не обмежуватись, тому, загледівши неподалік клітки, захопили із собою ще і двох кролів. Вдало вибравшись із подвір’я, друзяки подалися до будинку одного з учасників «операції». Там одна з гусок була швиденько обпатрана та засмажена. Усіх інших викрадених гусей та кролів спільники наступного дня продали за 70 гривень. Недорого, якщо порівняти із ринковими цінами.
На ранок господиня помітила крадіжку і повідомила про це правоохоронців. Ті розпочали пошуки крадіїв. А за кілька днів та сама жінка звернулася до райвідділу міліції знову.
Як невдовзі з’ясувалося, старшому із товаришів такий нескладний спосіб заробляння грошей припав до душі. Тому наступної ж після скоєння першої крадіжки ночі він вже сам заліз у двір до тієї ж жінки. Тепер нічного гостя цікавили виключно кролі. Чотирьох вухатих він і прихопив із собою. І так само спокійно зник із місця скоєння крадіжки.
Новосанжарським правоохоронцям по гарячому «кролячому» сліду вдалося вийти на крадіїв. Ними виявилися 39‑річний Микола та 35‑річний Петро (Ред. — імена змінено) — жителі Малої Перещепини. Обидва чоловіки затримані. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України.

* * *

У Малій Перещепині крадуть не лише кролів. Не гребують тут і металом та будматеріалами. Так, наприкінці серпня до новосанжарських правоохоронців звернувся 55‑річний житель цього села. Він повідомив, що з подвір’я нежилого будинку, який йому належить, зник… погріб. Куди раптом поділася надвірна споруда, мали з’ясувати міліціонери.
— Але ніякого дива насправді не сталося, — пояснює начальник Новосанжарського райвідділу міліції Сергій Махно. — До цього подвір’я прийшов місцевий житель. Побачив, що там давно ніхто не живе. Тоді він спокійно розібрав погріб і забрав із нього металеві рельси. Пізніше він продав їх за 300 гривень.
Гроші чоловік одразу ж витратив. А тому до рук правоохоронців потрапив уже з порожніми кишенями. Крадія затримали і зараз вирішується питання про порушення проти нього кримінальної справи.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 вересня 2010, 12:53 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації