Вхід | Реєстрація

Відбувся туристичний турнір пам’яті Василя Маценка

Відбувся туристичний турнір пам’яті Василя Маценка
3-7 вересня 2010 року поблизу села Фрунзівка Решетілівського району відбувся I-й районний турнір серед учнівської молоді пам’яті педагога й ентузіаста туристичної справи, уродженця Полтавщини Василя Маценка.
Турнір відбувся за сприяння Полтавської обласної організації ВО "Свобода". У заході взяли участь 15 шкільних команд середньої та старшої вікових груп.
Першого дня відбулись особисто-командні змагання з техніки пішохідного туризму серед хлопців і дівчат. Переможцями та призерами стали Руслан Кулик, Сергій Мордик, Владислав Йова, Оксана Кубракова та Діана Колосова (всі з Жовтневого НВК), Андрій Бабенко (Решетилівська гімназія), Марія Тиренко, Максим Кухта (Друголиманська школа) та Руслан Гнітько (Шилівська школа).
Наступного дня пішов дощ, у зв’язку з чим в конкурсну програму були внесені корективи. Однак погодні умови не завадили повністю відмінити змагання зі спортивного орієнтування у заданому напрямку.
В загальному заліку у спортивній програмі перше місце в старшій віковій групі по праву посіла команда Жовтневого НВК, друге місце – Друголиманська ЗОШ, третє – команда Калениківської СЗОШ.
В середній віковій групі переможцями стали юні туристи Решетилівської гімназії ім. І.Л.Олійника. Другу і третю сходинки розділили команди з Піщаного та Другого Лиману.
У конкурсній програмі перше місце у старшій та середній вікових групах здобули команди Друголиманської школи, а призерами стали юні туристи з Калениківської, Лобачівської шкіл, Жовтневого НВК та Решетилівської гімназії.
Всіх переможців і призерів нагородили грамотами відділу освіти та Центру туризму і краєзнавства. Також юні туристи отримали кубки та призи, які особисто вручив голова Решетилівської "Свободи" Анатолій Ханко.

Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО "Свобода"


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації