Вхід | Реєстрація

Свято у дитячому містечку

Свято у дитячому містечку
На початку вересня на території дитячого містечка, що на вулиці Леніна, відбулося свято "Моє дитяче містечко - територія позитиву, радості і щастя". Захід був приурочений до Дня знань. Його організувала секретар міської ради Н.Р. Карпець.
Вже вкотре дитяче містечко наповнилося веселим щебетом дітей. Тут зібралися учні 2-го класу міської художньої школи разом зі своїм викладачем О.М. Чередниченко, учні-волонтери ЗОШ №4 з соціальним педагогом закладу В.В. Дудніковою, яка нещодавно була нагороджена Почесною грамотою Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту за вагомий внесок у виховання підростаючого покоління, діти з найближчих будинків.
Учні художки прийшли сюди з мольбертами і фарбами, де під відкритим небом втілювали свої мрії і фантазії щодо дитячого щастя в яскравих неординарних малюнках. Значна частина дітвори була задіяна в іграх. Саме в них виявляються особливості дитячого характеру, формуються інтереси, зав'язуються дружні стосунки. Дорослих і малечу, що зібралися на території позитиву, щиросердно привітала з початком нового навчального року Н.Р. Карпець. Вона побажала усім доброго настрою, здоров'я, наснаги, успіхів у навчанні й творчості.
Протягом години діти з неабиякою радістю і задоволенням гралися, розважалися, малювали. Приємно, що тут були члени дитячих організацій Дитяча рада та Парламент дітей. За активну участь в акції "Дитячий майданчик" їх нагородили грамотами. Крім того, всі учасники дійства отримали солодкі подарунки від ВАТ "Комсомольський хлібзавод" (директор М.А. Мошківський). Це підприємство традиційно виступає спонсором усіх свят, що відбуваються на цій території. Кульмінацією заходу стала акція "Весела долонька". Усі бажаючі, а їх було багато, зробили кольоровою фарбою відтиск долоні на великому паперовому полотнищі, як символ щасливого дитинства. Вийшла спільна яскрава, радісна картина, біля якої з великим задоволенням сфотографувалися усі учасники акції добра і щастя. Ця спільна художня картина та малюнки дітей будуть розміщені у вестибюлі міської ради, від яких зможуть отримати естетичну насолоду не лише комсомольчани, а й гості з Рацибозького повіту сусідньої Польщі, які перебуватимуть у Комсомольську з дружнім візитом третьої декади вересня. У планах на найближче майбутнє, за повідомленням Н.Р. Карпець, на території дитячого містечка до Дня працівників освіти відбудеться святкове театралізоване дійство. Бо дитяча громада - то велика сила!

Автор: Таїсія ЛИМАНСЬКА.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 вересня 2010, 16:53 | komsomolsk | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації